На головну / НОВИНИ / В ПЕРСПЕКТИВНОМУ ПЛАНІ НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ ЗАЛИШАЮТЬСЯ ДВІ ГРОМАДИ
В ПЕРСПЕКТИВНОМУ ПЛАНІ НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ ЗАЛИШАЮТЬСЯ ДВІ ГРОМАДИ

В ПЕРСПЕКТИВНОМУ ПЛАНІ НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ ЗАЛИШАЮТЬСЯ ДВІ ГРОМАДИ

Самостійні  Колядинецька і Саївська сільські ради заплановані в Синівській ОТГ

Останні новини щодо подальшої долі об’єднаних територіальних громад на Сумщині повідомило інтернет-видання  SumyPost  http://sumypost.com/sumynews/suspilstvo/v-sumskij-oblasti-planuyut-utvoryty-52-terytorialni-gromady/  Воно інформує: «16 квітня Верховна Рада України прийняла у другому читанні законопроект № 2653 про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». Документ надає уряду на законодавчому рівні право приймати рішення щодо визначення адміністративних центрів та територій територіальних громад, а також подавати до Верховної Ради України проекти законодавчих актів щодо утворення і ліквідації районів.

Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад надала  редакції umypost інформацію, яким буде перспективний план формування громад Сумської області. Проект плану налічує 52 спроможні територіальні громади.

В копії документів, доданих до публікації, на території Липоводолинщини є дві ОТГ – Липоводолинська і Синівська, причому в складі останньої заплановані ще самостійні сьогодні Колядинецька і Саївська сільради, які тривалий час звертаються в усі інстанції з проханням приєднати їх до Липоводолинської ОТГ.

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Напередодні Дня добровольця мешканець села Столярове, військовослужбовець 2-го механізованого батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Анатолій …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page