На головну / Головні новини / ЮНІ СПОРТСМЕНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ ІЗ ЛЕГКОАТЛЕТИЧНОГО КРОСУ
ЮНІ СПОРТСМЕНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ ІЗ ЛЕГКОАТЛЕТИЧНОГО КРОСУ

ЮНІ СПОРТСМЕНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ ІЗ ЛЕГКОАТЛЕТИЧНОГО КРОСУ

Наприкінці вересня в Липоводолинській громаді відбулися змагання з легкоатлетичного кросу, організовані й проведені Дитячо-юнацькою спортивною школою. 48 юнаків і дівчат, які представляли всі 5 закладів середньої освіти, зібралися в центральному парку селища, щоб виявити кращих у бігу на дистанції 500 і 1000 м. Переможцями в командному заліку в молодшій віковій категорії стали: І місце – Сухогруньська гімназія, ІІ – Берестівський ліцей, ІІІ – Беївський ліцей. У старшій віковій групі кращою стала команда Берестівського ліцею, ІІ місце посіли учні Байрацького ліцею, ІІІ – Липоводолинського.

В особистому заліку перші місця серед юнаків у молодшій і старшій вікових категоріях відповідно здобули Едуард Цендра з Сухої Груні та Сергій Самілик із Байрака, другі – Вячеслав Береза з Сухої Груні і Максим Родін із Берестівки, треті – Віталій Ліщенко з Берестівки і Олександр Шуйський з Липової Долини. Серед дівчат переможницями у молодшій і старшій категоріях відповідно стали Каріна і Крістіна Ревяко з Берестівки, друге місце посіли Настя Которова з Беєвого і Дарина Пирська з Липової Долини, третє – Катя Кучеренко з Сухої Груні й Олександра Замниборщ із Липової Долини. Переможці у командному й особистому заліках були нагороджені Грамотами відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради.

 

Про нас Наш край

Перевірте також

Представники місцевого козацького осередку отримали спеціальні відзнаки

Представники місцевого козацького осередку отримали спеціальні відзнаки

12 квітня в Липовій Долині побували представники Сумського  обласного товариства українського козацтва ім. І.Ф.Завгороднього. Основна …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page