На головну / НОВИНИ / КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ
КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ

З 27 квітня по 4 травня у смт Липова Долина та районі зареєстровано 47 заяв і повідомлень від громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень – 5. З них: по одному факту крадіжки, шахрайства, вчиненого злочину проти правосуддя, ненасильницької смерті громадян, хабарництва.

Поліцейськими по нагляду за дорожнім рухом припинено 27 порушень Правил дорожнього руху, допущених водіями. Трьох жителів району притягнуто до відповідальності за порушення ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення – керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння. Жителів сіл Колядинець, Суха Грунь притягнуто до відповідальності за вчинення дрібного хуліганства (ст. 173 КУпАП), також місцевими правоохоронцями до відповідальності притягнуто по одному жителю у селах Веселе, Колядинець та селищі Липова Долина  за вчинення домашнього насильства (173.2 КУпАП). Жителя району притягнуто до відповідальності за порушення правил встановленого адміністративного нагляду (ст. 187 КУпАП).

Як говорить Наталія Олійник, старший інспектор-черговий  Липоводолинського відділення поліції, громадяни можуть повідомляти інформацію щодо місця перебування зниклих людей, а також відомі їм обставини вчинення злочинів або порушення публічного порядку за номерами телефонів: 5-11-98, (050) 327-35-47 (чергова частина Липоводолинського ВП) або «102».

Про нас Наш край

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page