На головну / НОВИНИ / ПЛЯЖУ В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ НЕМАЄ Й ЦЬОГО ЛІТА НЕ БУДЕ
ПЛЯЖУ В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ НЕМАЄ Й ЦЬОГО ЛІТА НЕ БУДЕ

ПЛЯЖУ В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ НЕМАЄ Й ЦЬОГО ЛІТА НЕ БУДЕ

Такий висновок можна зробити, читаючи рішення виконкому Липоводолинської селищної ради, що відбувся в березні цього року. 

Рішення має назву: «Про місця масового відпочинку на водних об’єктах».  Дослівно в документі записане таке: «Керуючись підпунктом 7 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  розглянувши лист Cумської обласної державної адміністрації від 02 березня 2020 року  «Про  направлення Плану  організаційних і практичних  заходів щодо  запобігання загибелі  людей на водних об’єктах», у зв’язку з низьким рівнем води, значною рослинністю русла річки Хорол та відсутністю водних об’єктів, які можуть бути використані для масового відпочинку людей,  виконавчий комітет Липоводолинської селищної ради вирішив: місця масового відпочинку населення на водних об’єктах на території Липоводолинської селищної ради не визначати».

В минулих роках жителі райцентру часто нарікали, що влітку немає де відпочити та покупатися ні дорослим, ні дітям. Багато родин, які мають власний транспорт, їздили на пляжі в сусідні райони та все сподівалися, що колись обладнають місце для купання і в Липовій Долині. Тепер, очевидно, надіятися вже ні на що. Хто зможе, і далі їздитиме в Гадяч чи на Роменщину.

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Напередодні Дня добровольця мешканець села Столярове, військовослужбовець 2-го механізованого батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Анатолій …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page