На головну / ЖИТТЯ / ПЕРЕДПЛАЧУЙТЕ “НАШ КРАЙ” НА 2020 РІК ТА ОТРИМУЙТЕ ПРИЗИ!
ПЕРЕДПЛАЧУЙТЕ "НАШ КРАЙ" НА 2020 РІК ТА ОТРИМУЙТЕ ПРИЗИ!

ПЕРЕДПЛАЧУЙТЕ “НАШ КРАЙ” НА 2020 РІК ТА ОТРИМУЙТЕ ПРИЗИ!

Шановні читачі «Нашого краю»,

наші дописувачі й передплатники!

Хочемо сказати вам, що «Наш край» був у цьому році, буде й надалі у ваших домівках, не зважаючи на різні негативні закиди на нашу адресу на кшталт «стерти з лиця землі». Принаймні, наш невеличкий колектив, який зараз налічує п’ять осіб, робитиме все можливе й неможливе, щоб ви читали нашу газету.

Тож залишайтеся з нами, бо доля видання напряму залежить від багатьох чинників, і найголовніший серед них – тираж, ваше, шановні передплатники, бажання отримувати районну газету.
Пам’ятайте, що тільки «районка» принесе у ваш дім новини про життя громад, актуальні зміни в законодавстві, розповість про пересічних жителів Липоводолинщини та багато іншого. Саме в нашій газеті ви знайдете до сотні оголошень та реклами в кожному номері, які стануть вам у нагоді.


Передплатили газету на увесь 2020 рік? На вас чекає сюрприз від нашого  колективу. Якщо зробили це за власні кошти, реєструйтеся в редакції і вигравайте призи.
Їх розіграш ми проведемо по завершенню передплати. Вже закуплено праски, електрочайники, обприскувач на 10 літрів, кухонні ваги до 7 кг, настінний годинник, посуд для кухні, засоби для прання: шестикілограмовий порошок «Tide Lenor», гелі для прання 5,6 літра, заохочувальні солодкі призи. Буде також  розіграно 100 сертифікатів на безкоштовне розміщення населенням на вибір: одного оголошення (до 5 см кв.), чи вітання або поминання, (без фото) вартістю 100 грн.

 
До речі, хто із приватних підприємців, керівників товариств бажає виступити спонсором лотереї – ми заперечувати не будемо, звертайтеся в редакцію.


Нагадуємо вам, що передплатити «Наш край» можна на рік, півріччя, квартал, або помісячно. Вартість передплати: на 1 місяць – 26,90 грн, на 3 місяці – 78,10 грн, на 6 місяців – 149,80 грн, на 9 місяців – 225,00 грн, на рік – 294,90 грн. У цю суму коштів включена вартість доставки газети (5,30 грн за один примірник на місяць) та оформлення передплати, які беруть поштовики. За один абонемент на місяць оформлення передплати складає 3,60 грн, на 2-3 місяці – 8,20 грн, 4-6 місяців – 10,00 грн, на 7-12 місяців – 15,30 грн.


Хтось скаже, що ціна газети зависока, для когось – прийнятна. Та вона – одна з найменших серед газет районної сфери розповсюдження в області. Якщо порахувати, вартість одного примірника по річній передплаті – 5 грн 67 коп. Що ви зможете придбати за такі кошти? Запитання риторичне. Хіба що сірники, які спалахнуть – і немає.

У 2017 році редакція пройшла процес реформування. Із комунальної установи перетворилася у бізнесову структуру – товариство з обмеженою відповідальністю «Газета «Наш край».  Тепер у нас немає засновників у владних кабінетах, ніхто нам не диктує про що і як писати. Ми самі вирішуємо всі проблеми, в тому числі й фінансові, щоб забезпечити вихід газети. Наприклад, щоб тільки надрукувати один номер «Нашого краю» та доставити його поштою до читача, потрібно заплатити понад 6 тисяч гривень. А таких номерів у рік 52.


Що важливо, заробляючи, ТОВ «Газета «Наш край» ще й чесно сплачує всі податки, наповнюючи місцевий бюджет. І ця цифра значна. За минулий рік, наприклад, редакція сплатила податків на суму, що перевищує 350 тисяч гривень.


Можна багато розповідати про специфіку нашої роботи, її «підводні камені», та зараз мова йде про передплату і заохочення передплатників, які для нас дуже важливі.
Пишіть нам листи, телефонуйте, заходьте в редакцію. Наші двері завжди відчинені для відвідувачів.


ПЕРЕДПЛАЧУЙТЕ «НАШ КРАЙ», РЕЄСТРУЙТЕСЯ В РЕДАКЦІЇ та ВИГРАВАЙТЕ ПРИЗИ, цим самим компенсуючи свої витрати на передплату газети.

Залишайтеся з нами!
З повагою до усіх вас від імені колективу редакції
Наталія ШУТЬКО, директор ТОВ «Газета «Наш край» 

ДО РЕЧІ, ЩОБ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ В АКЦІЇ, ПЕРЕДПЛАТНІ КВИТАНЦІЇ МОЖНА ПЕРЕДАТИ ДО РЕДАКЦІЇ ЧИ НАДІСЛАТИ ПОШТОЮ НА НАШУ АДРЕСУ (смт Липова Долина, вул. Горького, 1).



 
 

Про нас

Перевірте також

Аліна Бурик і Анна Кошарна – серед учнівської еліти України

Аліна Бурик і Анна Кошарна – серед учнівської еліти України

Добіг кінця IV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад, на якому гідно виступили юні представниці Синівської громади. …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page