На головну / НОВИНИ / ІНТЕРНЕТ ТЕПЕР Є НА ПЛОЩІ СОБОРНІЙ У ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ
ІНТЕРНЕТ ТЕПЕР Є НА ПЛОЩІ СОБОРНІЙ У ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ

ІНТЕРНЕТ ТЕПЕР Є НА ПЛОЩІ СОБОРНІЙ У ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ

Про це подбала селищна рада. За повідомленням офіційного сайту Липоводолинської ОТГ, за домовленістю із одним із Інтернетпровайдерів,  «виконано роботи по встановленню інтернет зв’язку на площі Соборній в смт Липова Долина».

 Зокрема обладнано безкоштовну точку доступу Wi-Fi, яка має потужний сигнал покриття прилеглої території. Точка доступу Wi-Fi відкрита для підключень користувачів без авторизації. На точку подано фіксований Інтернет-канал, який розділяється серед усіх користувачів, що підключилися до цієї точки.

Отже, тепер на площі можна без проблем користуватися Інтернетом у смартфоні всім, хто тут перебуває. Особливо цікавим буде це повідомлення для старших школярів та молоді, які люблять проводити тут час у колі друзів. Будемо сподіватися, що скоро завершаться на площі  роботи з її реконструкції і красива зона відпочинку стане гарним місцем для дозвілля багатьох мешканців селища.

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page