На головну / НОВИНИ / В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ З’ЯВИВСЯ ПЕРШИЙ КАТОК
В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ З’ЯВИВСЯ ПЕРШИЙ КАТОК

В ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ З’ЯВИВСЯ ПЕРШИЙ КАТОК

Створила його на Хоролі  біля вулиці Горького родина Лотюків.

Її глава – Олександр – разом із дружиною Ольгою, сином Михайликом та донькою Софійкою з настанням морозних днів узялися за роботу. Розчистили ділянку відповідного розміру, що зайняла майже всю ширину річки, нагорнули борти із снігу і насамкінець залили поверхню водою, наносивши її відрами з ополонки поряд. Вийшов дуже гарний каток, який, переживши наступну морозну ніч (саме таку обіцяють синоптики 16 січня), остаточно замерзне і стане справжньою льодовою ареною.

Олександр  Лотюк уже запросив усіх бажаючих зіграти на катку в хокей. «Приходьте, завтра буде хокей!», – закликає чоловік у відеоролику, викладеному в соцмережі.

Про цю добру справу спортивної родини (нагадаємо:  Міша і Софійка грають у футбол у липоводолинській дитячій команді, про що писала наша газета) редакції розповіла одна із жительок, що мешкає неподалік.

Отже, є перший каток!  Але ж річка велика і любителів спорту  чимало. Тож ініціативу можна продовжувати в інших місцях Липової Долини та сіл. І не тільки на Хоролі.

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page