На головну / Головні новини / ЛИПОВОДОЛИНЦІ ПРОТЕСТУВАЛИ ПРОТИ ЗАХМАРНИХ ТАРИФІВ
ЛИПОВОДОЛИНЦІ ПРОТЕСТУВАЛИ ПРОТИ ЗАХМАРНИХ ТАРИФІВ

ЛИПОВОДОЛИНЦІ ПРОТЕСТУВАЛИ ПРОТИ ЗАХМАРНИХ ТАРИФІВ

Сьогодні мешканці Липової Долини долучилися до Всеукраїнської акції мирного протесту «Ні тарифному геноциду». Зібрання громадян, організовані однією з громадських організацій, одночасно відбулися в різних регіонах України.

У мітингу взяли участь близько ста осіб. Це пенсіонери, безробітні, працівники селищних установ, учасники АТО, підприємці.

Керівник підрозділу Роменського району цієї організації Тетяна Шиптя зачитала звернення до Липоводолинської селищної ради, у якому головними вимогами є скасування безпідставно та штучно завищених тарифів на комунальні послуги, повернення раніше встановлених пільг на користування електроенергією для окремих груп побутових споживачів, передача у власність територіальної громади газопроводів, що пролягають на її території. Більшість присутніх підписали цей документ.

До мешканців долучилися голова селищної ради Володимир Штанько, секретар Ростислав Савченко та депутат селищної ради Валерій Гонтар. Очільник громади запевнив, що звернення людей депутати розглянуть на найближчій сесії.

ЛИПОВОДОЛИНЦІ ПРОТЕСТУВАЛИ ПРОТИ ЗАХМАРНИХ ТАРИФІВ

Більш детально про акцію мирного протесту читайте в наступному номері «Нашого краю».

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page