На головну / НОВИНИ / ЗНО НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ СКЛАДАЛИ НЕ ВСІ ВИПУСКНИКИ
ЗНО НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ СКЛАДАЛИ НЕ ВСІ ВИПУСКНИКИ

ЗНО НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ СКЛАДАЛИ НЕ ВСІ ВИПУСКНИКИ

Останній тест зовнішнього незалежного оцінювання цьогорічні випускники шкіл здавали з  хімії, але жоден із одинадцятикласників нашого району не вибрав цей предмет.

Які предмети вибрали? Обов’язковий  тест із української мови та літератури складали 25 учнів із шкіл Липоводолинської  ОТГ та 5 – з Колядинецького НВК. У навчальних закладах Синівської ОТГ і в Саївському НВК в цьому році випускних класів не було.  ЗНО з математики 25 червня писали 15 випускників з Липоводолинської ОТГ і 4 – з Колядинця;  фізику 2 липня складали відповідно 6 і 1 учень, англійську мову 7 липня – лише 6 липоводолинців; історію 9 липня – відповідно 10 і 5; на біології 13 липня було 8 липоводолинців, а на географії 15  липня відповідно 13 і 1.

Тестування випускники нашого району проходили в місті Ромни. За розпорядженням голови селищної ради було організовано безкоштовне підвезення шкільним автобусом учасників зовнішнього незалежного оцінювання до пунктів тестування. Деяких учнів батьки за власним бажанням підвозили особистим транспортом. А з Колядинця  школярів підвозили транспортом місцевого сільгоспкооперативу. Як стверджують у відділах освіти,  «заходи з організації підвезення учасників тестування здійснювалися з дотриманням санітарних та протиепідемічних вимог».

До речі, не всі цьогорічні випускники випробували свої нерви на тестуванні.  В закладах освіти Липоводолинської селищної ради завершили здобуття повної загальної середньої освіти 29 випускників. З них  25  складали ЗНО, а четверо учнів відмовилися від нього, бо не планують вступати до вузів.   Державну підсумкову атестацію у формі ЗНО ніхто з випускників не виявив бажання складати. В період карантину це дозволялося, то чому й не скористатися?

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page