На головну / Головні новини / НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ ПОЛІЦІЯ ВИЯВИЛА НЕЗАКОННУ ПОРУБКУ ЛІСУ
НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ ПОЛІЦІЯ ВИЯВИЛА НЕЗАКОННУ ПОРУБКУ ЛІСУ

НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ ПОЛІЦІЯ ВИЯВИЛА НЕЗАКОННУ ПОРУБКУ ЛІСУ

Виїздом на місце правопорушення поліцейські встановили, що заготівлею деревини займалися двоє жителів міста Ромни. У зловмисників вилучено бензопилу та незаконно здобуту деревину.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області, вчора до Липоводолинського відділення поліції звернувся місцевий лісничий та повідомив, що на ввіреній йому ділянці лісу невідомі особи проводять незаконну порубку дерев. На вказане місце, неподалік від села Макіївське,  прибула слідчо-оперативна група поліції, та в ході огляду території виявила двох чоловіків з бензопилою та вже нарізані й порубані дрова.

Чоловіки, жителі міста Ромни, 43-х та 39-и років прибули на територію району з метою заготівлі дров. За день, на території, що належить Липоводолинському Агролісгоспу вони встигли спиляти щонайменше 58 дерев різних порід. У зловмисників правоохоронці вилучили знаряддя, за допомогою яких здійснювалася незаконна порубка лісу та дрова.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 246 «Незаконна порубка лісу» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк з конфіскацією всього незаконно добутого.

Про нас Наш край

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page