На головну / Головні новини / УЧЕНИЦЯ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ШКОЛИ – СТИПЕНДІАТКА ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

УЧЕНИЦЯ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ШКОЛИ – СТИПЕНДІАТКА ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

 

УЧЕНИЦЯ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ШКОЛИ - СТИПЕНДІАТКА ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ Дар’я Сельніцина, учениця 10 класу Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, увійшла до списку 45-и обдарованих учнів – переможців олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань, яким призначаються стипендії голови обласної державної адміністрації у 2021 році. Про це повідомляє сайт Липоводолинської ОТГ.

Дар’я нагороджена грамотами Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за зайняте ІІІ місце в обласному творчому конкурсі «Моя Україна – соборна, вільна, неподільна», номінація «Есе» (2019 рік) та зайняте І місце в науково-практичній конференції слухачів Сумського територіального відділення МАН «Перший крок у науку», секція екологічно безпечних технологій та ресурсозбереження (2019 рік), має сертифікат МАН-ЮНІОР ЕРУДИТ І ступеня в номінації «Технік-юніор». У І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Сумського територіального відділення МАН України у відділенні мовознавства секція англійська мова здобула І місце, а в ІІ (обласному) етапі – ІІІ місце (2020 рік).

У 2019 році Дар’я стала переможцем ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізики (ІІІ місце), правознавства (ІІ місце), англійської мови (І місце),  української мови та літератури (І місце). Цього ж року в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури посіла ІІІ місце.

У ІІ етапі XX Міжнародного  конкурсу з української мови імені Петра Яцика учениця виборола І місце (2019 рік), учасник ІІІ заочного етапу.

Про нас Наш край

Перевірте також

«Unbroken»: місце, де незламних повертають до повноцінного життя

«Unbroken»: місце, де незламних повертають до повноцінного життя

У рамках престуру на Львівщину, організованого Харківським пресклубом, журналістка «Нашого краю» мала змогу побувати в …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page