На головну / Головні новини / КІМЛИЧАНСЬКІ ВОЛЕЙБОЛІСТИ ВИБОРОЛИ КУБОК ЧЕМПІОНАТУ З ВОЛЕЙБОЛУ
КІМЛИЧАНСЬКІ ВОЛЕЙБОЛІСТИ ВИБОРОЛИ КУБОК ЧЕМПІОНАТУ З ВОЛЕЙБОЛУ

КІМЛИЧАНСЬКІ ВОЛЕЙБОЛІСТИ ВИБОРОЛИ КУБОК ЧЕМПІОНАТУ З ВОЛЕЙБОЛУ

Нещодавно відбувся чемпіонат Липоводолинської селищної ради з волейболу серед 9 команд, які представляли Липоводолинську й Синівську громади. Заявки на участь, зокрема, подали «Мрія» і «Урожайна Долина» з Липової Долини, «Янтар» із Беєвого, «Кристал» із Сухої Груні, «Вікторія» з Семенівки, «Берест» із Берестівки, «Авангард» із Кімлички»Старт» із Синівки і «Сокіл» із Капустинець. 12 лютого ці команди взяли участь у попередньому етапі змагань, який і визначив четвірку найсильніших.

19 лютого в спортивному залі Липоводолинської школи пройшли фінальні ігри чемпіонату. Боротьба за головний кубок змагань була дуже напруженою і гострою. Слід зазначити, що більшість поєдинків проходила в 3-х партіях.  В результаті першість здобула команда “Авангард”, друге місце посіла “Мрія”, третє – “Янтар”, четверте – «Старт».

Призери отримали грошові винагороди та грамоти відділу освіти, молоді та спорту селищної ради, а переможець – ще й такий бажаний кубок.

 

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page