На головну / Головні новини / ЧИ БУДЕ ТЕПЛО В ЗАКЛАДАХ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ЦІЄЇ ЗИМИ?
ЧИ БУДЕ ТЕПЛО В ЗАКЛАДАХ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ЦІЄЇ ЗИМИ?

ЧИ БУДЕ ТЕПЛО В ЗАКЛАДАХ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ЦІЄЇ ЗИМИ?

Сьогодні відбулося засідання виконкому Липоводолинської селищної ради. З-поміж 17 питань порядку денного частина стосувалася початку опалювального періоду 2021-2022 років.

А нинішній опалювальний сезон, зважаючи на суттєве подорожчання газу для установ і організацій, обіцяє бути непростим. Ще ніхто не знає, які тарифи будуть цієї зими. Та вже зараз керівництво громади й очільники комунальних підприємств, бюджетних організацій стурбовані, щоб наявних у громаді коштів та заготовлених дров вистачило для обігріву приміщень.

Наразі через суттєве зниження температури повітря вже лунають численні зауваження батьків учнів і вихованців дошкільних закладів, що діти мерзнуть у школах і садочках.

На виконкомі прийнято рішення «Про початок опалювального  періоду  2021-2022 років», у якому, зокрема, йдеться про таке: «Розпочати опалювальний період у закладах охорони здоров’я, дошкільної та загальносередньої освіти за заявками їх керівників у разі, якщо температура повітря у приміщеннях нижче вимог, передбачених державними санітарними нормами».  

Як пояснив директор КП «Теплокомуненерго» Іван Яковенко, батькам чи очільникам закладів потрібно офіційно звертатися до керівництва територіальної громади з проханням розпочати обігрів приміщень. За відповідною командою «Теплокомуненерго» готове запустити відповідну систему опалення.

Під час виконкому очільники комунальних підприємств, бюджетних організацій звітували про готовність підзвітних їм закладів до роботи в осінньо-зимовий період. Про що йшла мова та які зауваження лунали під час обговорення – читайте в газеті «Наш край».

 

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page