На головну / Головні новини / ЧИ ОТРИМАЮТЬ ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ ЩОРІЧНУ ТРАВНЕВУ ГРОШОВУ ДОПОМОГУ?
ЧИ ОТРИМАЮТЬ ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ ЩОРІЧНУ ТРАВНЕВУ ГРОШОВУ ДОПОМОГУ?

ЧИ ОТРИМАЮТЬ ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ ЩОРІЧНУ ТРАВНЕВУ ГРОШОВУ ДОПОМОГУ?

До редакції надійшло питання від мешканки Липоводолинщини, чи буде здійснюватися у 2022 році виплата щорічної грошової допомоги ветеранам війни, передбаченої  Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і Законом України «Про жертви нацистських переслідувань».

Як проінформував начальник відділу соціального захисту Липоводолинської селищної ради Володимир Ткаченко, поки що рішення щодо вищезазначених виплат на центральному рівні не прийняте, хоча в попередні роки відповідні виплати проводилися в строки до 5 травня.

– Слід зазначити, що з початком бойових дій в нашій державі всі особові справи ветеранів і учасників Другої світової війни, учасників бойових дій в Україні й на території інших держав підняті на центральний рівень, задля убезпечення від різних провокацій, – зазначив Володимир Ткаченко. – Тож як тільки держава прийме відповідне рішення щодо цьогорічної грошової допомоги, кошти будуть оперативно перераховані й виплачені.

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page