На головну / НОВИНИ / АПАРАТ ШТУЧНОЇ ВЕНТИЛЯЦІЇ ЛЕГЕНЬ ОТРИМАЛА ЛИПОВОДОЛИНСЬКА ЦРЛ
АПАРАТ ШТУЧНОЇ ВЕНТИЛЯЦІЇ ЛЕГЕНЬ ОТРИМАЛА ЛИПОВОДОЛИНСЬКА ЦРЛ

АПАРАТ ШТУЧНОЇ ВЕНТИЛЯЦІЇ ЛЕГЕНЬ ОТРИМАЛА ЛИПОВОДОЛИНСЬКА ЦРЛ

Нещодавно на Сумщину надійшла гуманітарна допомога із В’єтнаму для медицини – 6 апаратів штучної вентиляції легень та засоби індивідуального захисту.  Її вже розподілили для лікарень і голова облдержадміністрації Роман Грищенко передав апаратуру медичним закладам.

В числі одержувачів “гуманітарки” і Липоводолинська центральна районна лікарня. Головний лікар ЦРЛ Олексій Бадіон розповів, що 29 вересня він привіз із обласного центру апарат ШВЛ вартістю 214,7 тис. грн.  Апарат буде встановлено в стаціонарному відділенні, за необхідності лікарі ЦРЛ будуть його використовувати для лікування хворих. 

Інші 5 апаратів ШВЛ в області одержали Медичний клінічний центр інфекційних хвороб та дерматології ім. З.Красовицького, Сумська клінічна лікарня №5, Краснопільська ЦРЛ  і два апарати – Білопільська ЦРЛ.

Крім цього, 29 вересня в Липоводолинську ЦРЛ привезли й замовлену раніше для лабораторії тест-систему ІФА, за допомогою якої тестується COVID-19. Її  придбано за кошти  селищної і сільських рад (166,8 тис. грн).

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page