На головну / Головні новини / ГОЛОВОЮ КООПЕРАТИВУ В СЕМЕНІВЦІ ОБРАЛИ ВОЛОДИМИРА В’ЮНА
ГОЛОВОЮ КООПЕРАТИВУ В СЕМЕНІВЦІ ОБРАЛИ ВОЛОДИМИРА В’ЮНА

ГОЛОВОЮ КООПЕРАТИВУ В СЕМЕНІВЦІ ОБРАЛИ ВОЛОДИМИРА В’ЮНА

Семенівка 16 березня 2021 року провела в останню дорогу і попрощалася з керівником місцевого виробничого сільськогосподарського кооперативу Василем Івановичем В’юном. Все село і численні друзі та шанувальники відомого на Сумщині аграрія з різних кінців Липоводолинщини та Сумщини прийшли й приїхали віддати шану авторитетній людині, яка 41 рік очолювала господарство.

Але життя продовжується. Щоб забезпечити безперебійну діяльність кооперативу, перед аграріями села стояло завдання обрати нового керівника. З цією метою 20 березня відбулися збори засновників СВК «Агрофірма «Семенівська». Їх зараз 69. За статутом кооперативу засновниками є всі працівники господарства, які мають майнові паї.

На зборах була стовідсоткова явка засновників. Одноголосно вони обрали головою кооперативу Володимира Васильовича В’юна – сина покійного керівника.  Протягом тривалого часу він працював заступником голови СВК «Агрофірма «Семенівська».ГОЛОВОЮ КООПЕРАТИВУ В СЕМЕНІВЦІ ОБРАЛИ ВОЛОДИМИРА В’ЮНА

Для оперативного керівництва господарством у кооперативі є правління, що складається з 11 осіб. На зборах затверджено новий склад цього органу, а члени правління обрали головою Володимира В’юна.  На засіданні правління також обговорено поточні питання життєдіяльності кооперативу.

Таку інформацію редакції повідомив член правління М.А.Удовик.

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page