На головну / Головні новини / У НОВІЙ РАДІ – НОВИЙ ГОЛОВА
У НОВІЙ РАДІ – НОВИЙ ГОЛОВА

У НОВІЙ РАДІ – НОВИЙ ГОЛОВА

25 жовтня 2020 року на місцевих виборах жителі Липоводолинщини голосували вже за новий орган місцевого самоврядування – Роменську районну раду. Це тому, що в Україні прийнято закон про новий адміністративно-територіальної устрій і до складу Роменського району  ввійшли Роменський, Липоводолинський і Недригайлівський.

Сьогодні, 1 грудня,  розпочала роботу  перша сесія Роменської районної ради,  яка визнала факт початку повноважень депутатів восьмого скликання. До ради обрано 38 депутатів, у тому числі 5 представників Липоводолинського району: Олександр Ємець – від партії «Наш край», Олександр Кльоп від партії «За майбутнє», Анатолій Кобзаренко і Антоніна Копайгора від Аграрної партії, Олена Троценко – від партії «Сила і честь».  Ще одним представником від Липоводолинщини можна вважати депутата Роменської райради  Івана Яременка, який до сьогоднішнього дня працював головою Липоводолинської  районної державної адміністрації. Проте 1 грудня цю посаду він залишив, бо на сесії його обрано головою Роменської районної ради. За Івана Яременка проголосували 34 із 35 депутатів, які взяли участь у голосуванні.

Заступником голови Роменської районної ради обрано Василя Малика, який обіймав цю посаду і в попередньому скликанні.

Сесія свою роботу не завершила, адже через деякий час, на другому пленарному засіданні, депутати затверджуватимуть постійні депутатські комісії та вирішуватимуть інші організаційні питання.

Детальніше про сесію Роменської районної ради читайте в одному з наступних номерів районної газети «Наш край».

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page