На головну / Головні новини / ВІДБУЛАСЬ ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ «ВІЙНА І ДОЛІ», ВИДАНОЇ РЕДАКЦІЄЮ ГАЗЕТИ «НАШ КРАЙ»
ВІДБУЛАСЬ ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ «ВІЙНА І ДОЛІ», ВИДАНОЇ РЕДАКЦІЄЮ ГАЗЕТИ «НАШ КРАЙ»

ВІДБУЛАСЬ ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ «ВІЙНА І ДОЛІ», ВИДАНОЇ РЕДАКЦІЄЮ ГАЗЕТИ «НАШ КРАЙ»

Захід, підготовлений за спільної участі працівників редакції, бібліотеки ім. Л.Новиченка і Центру культури і дозвілля, зібрав сьогодні у читальному залі книгозбірні небайдужих липоводолинців.
Книга нарисів «Війна й долі» – це життєві історії людських доль, пов’язаних із війною. Вона про тих, хто захищає нашу країну від окупантів, допомагає захисникам, підтримує їх та чекає.
На презентації були присутні люди, чиї непрості історії канвою вплетені в загальний сюжет видання: Владислав Помазан – один із героїв книги, захисник Азовсталі, який пройшов пекло рашистського полону, та його мама Валентина Миколаївна, Ігор Патьоха – батько двох молодих липоводолинців, Романа і Жені, які в перший день повномасштабного вторгнення стали на захист українських кордонів, Любов Григорівна Дем’яненко – мама беївчанки Інни Власюк, наразі її дочка, син, і зять зі зброєю в руках знаходяться на передовій цієї війни.
ВІДБУЛАСЬ ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ «ВІЙНА І ДОЛІ», ВИДАНОЇ РЕДАКЦІЄЮ ГАЗЕТИ «НАШ КРАЙ»
 
Непросто було присутнім слухати їх щемливі розповіді про пережите. Своїми враженнями про роботу над книгою ділилися редакторка газети Наталія Шутько та автори матеріалів Сергій Міняйло і Юлія Міщенко.
На думку присутніх гостей – депутата Верховної Ради України Максима Гузенка, першої заступниці голови Роменської РДА Валентини Назаренко, голів Липоводолинської та Синівської громад Володимира Штанька і Олега Тихоненка, працівники редакції «Нашого краю» роблять дуже важливу справу – фіксують непрості події сьогодення й зберігають історії про героїв російсько-української війни для наступних поколінь. Видана книга про земляків-захисників – важливий вклад журналістів у загальну перемогу. Віримо, що вона буде дуже скоро!

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page