На головну / Головні новини / ДЕРЖАВА ГАРАНТУЄ ЛІТНЄ ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ
ДЕРЖАВА ГАРАНТУЄ ЛІТНЄ ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ

ДЕРЖАВА ГАРАНТУЄ ЛІТНЄ ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ

Попри війну, в нашій прикордонній області триває літнє оздоровлення дітей. Діти Липоводолинської громади поки що відпочивали лише в оздоровчих таборах своїх навчальних закладів. За інформацією начальниці відділу «Служба у справах дітей» Липоводолинської селищної ради Людмили Костян, відпочити в оздоровчих закладах країни виявили бажання 19 дітей пільгових категорій. 9 із них вирушать на Івано-Франківщину до дитячого табору «Едельвейс» 26 серпня, інші матимуть можливість оздоровитися у вересні.

Як розповіла Людмила Костян, можливістю отримати безплатні путівки на відпочинок від держави через пілотний проєкт «Гроші ходять за дитиною» липоводолинські батьки не скористалися. Мова йде про 14165 гривень, які держава виплачує через за стосунок «Дія» родинам із дітьми, які проживали на тимчасово окупованих рф територіях, перебували у зоні бойових дій, малозабезпеченим, багатодітним сім’ям та тим, хто має дітей із інвалідністю.

У старостинських округах знаходять свої можливості для відпочинку дітей. 4 серпня учні Байрацького ліцею відвідали аквапарк “Ріо”, що на Полтавщині. ТОВ “Альянс” надало школярам комфортабельний автобус для проїзду, оплатило квитки і передало солодкі подарунки. Діти охоче купалися в басейнах, каталися з гірок, засмагали. В період непростих місяців війни дорослим дуже важливо організовувати дітям хоча б короткостроковий, змістовний відпочинок.

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

Юні липоводолинці активно освоюють освітньо-дозвіллєвий простір

Юні липоводолинці активно освоюють освітньо-дозвіллєвий простір

Перші тижні роботи LD Club, створеного в рамках проєкту, реалізованого Липоводолинською селищною радою спільно з …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page