На головну / Головні новини / ЛИПОВОДОЛИНСЬКИЙ ЦНАП ПЕРЕЙШОВ ІЗ ТЕСТОВОГО РЕЖИМУ В РОБОЧИЙ
ЛИПОВОДОЛИНСЬКИЙ ЦНАП ПЕРЕЙШОВ ІЗ ТЕСТОВОГО РЕЖИМУ В РОБОЧИЙ

ЛИПОВОДОЛИНСЬКИЙ ЦНАП ПЕРЕЙШОВ ІЗ ТЕСТОВОГО РЕЖИМУ В РОБОЧИЙ

Відсьогодні Липоводолинський ЦНАП функціонує в звичайному робочому режимі. Просторе, комфортне приміщення, відремонтоване на умовах співфінансування за кошти міжнародного партнера «U-LEAD з Європою» та місцевого бюджету, відповідає сучасним вимогам сьогодення та європейським стандартам.

Очікується, що мешканці громади матимуть змогу отримати 170 послуг в центральному офісі в Липовій Долині та 90 – на віддалених робочих місцях у старостинських округах. Ці послуги надаватиме команда фахівців ЦНАПу, яка складає 22 чоловіки (12 із них працюють безпосередньо у відділі, решта – віддалено).

На урочистості завітали заступниця голови Сумської облдержадміністрації Вікторія Медвідь, голова Роменської РДА Денис Ващенко, очільник Липоводолинської громади Володимир Штанько. Докладніше про подію – в одному з наступних номерів «Нашого краю».

ЛИПОВОДОЛИНСЬКИЙ ЦНАП ПЕРЕЙШОВ ІЗ ТЕСТОВОГО РЕЖИМУ В РОБОЧИЙЛИПОВОДОЛИНСЬКИЙ ЦНАП ПЕРЕЙШОВ ІЗ ТЕСТОВОГО РЕЖИМУ В РОБОЧИЙ

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page