На головну / Головні новини / ЛИПОВОДОЛИНСЬКІ ГОСПОДИНІ СОЛЯТЬ ОВОЧІ НЕ ЛИШЕ ДЛЯ СВОЇХ РОДИН, А Й ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ
ЛИПОВОДОЛИНСЬКІ ГОСПОДИНІ СОЛЯТЬ ОВОЧІ НЕ ЛИШЕ ДЛЯ СВОЇХ РОДИН, А Й ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ

ЛИПОВОДОЛИНСЬКІ ГОСПОДИНІ СОЛЯТЬ ОВОЧІ НЕ ЛИШЕ ДЛЯ СВОЇХ РОДИН, А Й ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ

Сезон заготівлі овочів і фруктів на зиму – в розпалі. Як і торік, небайдужі липоводолинки заготовляють соління не лише для своїх родин, а й для військових.

 «Дорогі господині! Розпочався сезон городини… Будь ласка, не забувайте про наших котиків. Консервуйте і соліть огірки, томати, кабачки… все, що можна… розраховуйте і на них також. Коли буде потреба їхати на позиції – у нас буде додатковий вітамінний багаж», – з таким закликом до земляків звернулися представники волонтерського об`єднання «Оберіг».

Вже друге літо поспіль розпочали заготівлю огірків для потреб військових працівники Публічної бібліотеки ім. Л.Новиченка. Вони вже засолили дві партії й оголосили збір овочів, солі та прянощів серед жителів селища, щоб продовжувати добру справу.

Кипить робота із заготівлі огірків і в Яганівському старостаті. Місцева жителька Світлана Коновал солить власноруч вирощені овочі для захисників і запрошує приєднуватися до цієї ініціативи яганівських і грабщанських господинь. «Витратіть годинку свого часу як вдячність для захисників за наші тихі дні і ночі. Все буде Україна!», – говорить волонтерка.

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

Юні липоводолинці активно освоюють освітньо-дозвіллєвий простір

Юні липоводолинці активно освоюють освітньо-дозвіллєвий простір

Перші тижні роботи LD Club, створеного в рамках проєкту, реалізованого Липоводолинською селищною радою спільно з …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page