На головну / Головні новини / ЛИПОВОДОЛИНСЬКІ ЕНЕРГЕТИКИ МАЙЖЕ ЛІКВІДУВАЛИ НАСЛІДКИ СУБОТНЬОЇ НЕГОДИ
ЛИПОВОДОЛИНСЬКІ ЕНЕРГЕТИКИ МАЙЖЕ ЛІКВІДУВАЛИ НАСЛІДКИ СУБОТНЬОЇ НЕГОДИ

ЛИПОВОДОЛИНСЬКІ ЕНЕРГЕТИКИ МАЙЖЕ ЛІКВІДУВАЛИ НАСЛІДКИ СУБОТНЬОЇ НЕГОДИ

Буревій 28 жовтня наробив чимало лиха на Роменщині. За інформацією голови РВА Дениса Ващенка, через великі пошкодження ліній електропередач майже 7 тис. споживачів залишилися без світла.

Населені пункти Липоводолинської і Синівської громад також постраждали від шквальних поривів вітру. Як розповів редакції начальник Липоводолинської дільниці «Роменський РЕМ» Сергій Поліщук, на Липоводолинщині сильний вітер валив дерева, що, в свою чергу, рвали електродроти. Через це тривалий час залишалися без електропостачання мешканці Подолу в Липовій Долині, Побиванки, Панасівки, Ялового Окопу, Саїв, Костянів, Гришків, Московського, Лучки. Падали навіть електроопори, як це було в Слобідці (Підставський старостат).

– Протягом доби ми відновили електропостачання 90% постраждалих споживачів, – каже Сергій Поліщук. – Залишаються без світла частина жителів Слобідки і Гришків, через складність виконання відновлювальних робіт. Завтра-післязавтра ми відновимо електропостачання цих абонентів. Хотілося б звернутися до мешканців громад із проханням: при відсутності електроенергії повідомляйте про це до обласного колцентру за номером телефону 0 800 300 247 та детально описуйте проблему, щоб ремонтна бригада попередньо знала, які ушкодження ліній їй доведеться усувати.

Про нас Наш край

Перевірте також

Юні липоводолинці активно освоюють освітньо-дозвіллєвий простір

Юні липоводолинці активно освоюють освітньо-дозвіллєвий простір

Перші тижні роботи LD Club, створеного в рамках проєкту, реалізованого Липоводолинською селищною радою спільно з …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page