На головну / Головні новини / У СИНІВЦІ Й ПОДІЛЬКАХ ВІДБУЛИСЯ БЛАГОДІЙНІ КОНЦЕРТИ
У СИНІВЦІ Й ПОДІЛЬКАХ ВІДБУЛИСЯ БЛАГОДІЙНІ КОНЦЕРТИ

У СИНІВЦІ Й ПОДІЛЬКАХ ВІДБУЛИСЯ БЛАГОДІЙНІ КОНЦЕРТИ

У Синівській громаді між закладами культури налагоджена тісна співпраця. Більшість заходів у населених пунктах проходять за участю колективів із інших старостатів. Днями тут відбулися благодійні концерти, підготовлені спільними зусиллями працівників і аматорів кількох сільських будинків культури.

– Нещодавно мама одного із захисників, яка мешкає в Саївському старостинському окрузі, розповіла про те, що військовому підрозділу, де служить її син, для виконання бойових завдань на Бахмутському напрямку потрібен квадроцикл, – розповідає директорка Синівського СБК Вікторія Білашенко. – Оскільки у нас уже був запланований благодійний концерт, кошти від нього ми вирішили спрямувати саме на придбання квадроцикла. Захід відбувся зранку 31 липня в центрі села, концертна програма включала виступи творчих колективів Синівського, Подільківського і Колядинецького СБК. Спільними зусиллями небайдужих людей було зібрано 11 тисяч гривень. Кошти вже відправлено до військової частини. Віримо, що підтримуючи українських бійців, ми вселяємо віру та робимо свій внесок для наближення миру та перемоги.

Цього ж дня благодійний концерт на підтримку Збройних сил України відбувся і в Подільках. В заході взяли участь знову ж таки працівники і аматори сцени трьох будинків культури – Подільківського, Синівського та Колядинецького.

За словами директора Подільківського СБК Ігоря Підлісного, небайдужі мешканці Подільківського старостату збирали кошти як під час концерту, так і в наступні дні, додаючи хто скільки може в благодійні скриньки, які були розставлені в місцевих торговельних закладах.  Суттєву благодійну допомогу надало ТОВ «Липоводолинський Райснаб». Спільними зусиллями було зібрано 10100 грн. Куди будуть спрямовані ці кошти – у старостаті вирішать найближчим часом, скоріше за все, їх перерахують на першочергові потреби земляків, які захищають Україну на гарячих напрямках.

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

Ветеран ЗСУ Ігор Сабадаш займається фермерством і розвиває екотуризм

Ветеран ЗСУ Ігор Сабадаш займається фермерством і розвиває екотуризм

Знайомство з фермером Ігорем Сабадашем відбулось на його екоранчо в селі Мшана на Львівщині.  42-річний …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page