На головну / НОВИНИ / «АЛЬЯНС» В ОЧІКУВАННІ СУПЕРНИКА, А РАЙОННІ КОМАНДИ РОЗПОЧАЛИ ЧЕМПІОНАТ
«АЛЬЯНС» В ОЧІКУВАННІ СУПЕРНИКА, А РАЙОННІ КОМАНДИ РОЗПОЧАЛИ ЧЕМПІОНАТ
Другий тайм «Альянс» зіграв на п’ятірку

«АЛЬЯНС» В ОЧІКУВАННІ СУПЕРНИКА, А РАЙОННІ КОМАНДИ РОЗПОЧАЛИ ЧЕМПІОНАТ

У передостанньому, двадцять першому,  турі чемпіонату України серед аматорів команда «Альянс»  грала вдома з «Авангардом» міста Корюківка Чернігівської області. В турнірній таблиці гості розташувалися на восьмому місці і, здавалося, великих проблем для наших матч не складе. І все ж перший тайм результату не дав, не дивлячись на відчутну перевагу у володінні м’ячем футболістами «Альянсу». Та ще й Костянтин Пікуль не зміг реалізувати одинадцятиметровий штрафний удар, що не додало святкового настрою для вболівальників.

«АЛЬЯНС» В ОЧІКУВАННІ СУПЕРНИКА, А РАЙОННІ КОМАНДИ РОЗПОЧАЛИ ЧЕМПІОНАТ
Другий тайм «Альянс» зіграв на п’ятірку

А ось друга половина виявилася результативною: представники Липоводолинщини зуміли забити у ворота суперника три м’ячі, а у свої не пропустили жодного. Спочатку Ярослав Сидоренко вчасно відгукнувся на довжелезну передачу з правого флангу, і головою, по високій траєкторії, перекинув шкіряну кулю за спину вдало граючого голкіпера з Корюківки. Ще один раз Ярослав відзначився завдяки вмілій, стрімкій комбінації та своїй індивідуальній майстерності. А вже під завісу протистояння усі питання відносно переможця були зняті після сильного, точного удару Яна Осадчого. Тож на свій матч останнього туру «Альянс» від’їжджає в місто Первомайськ Миколаївської області, розмістившись  на третьому щаблі турнірного змагання своєї, другої, групи.

«АЛЬЯНС» В ОЧІКУВАННІ СУПЕРНИКА, А РАЙОННІ КОМАНДИ РОЗПОЧАЛИ ЧЕМПІОНАТ
З м’ячем – Ярослав Сидоренко

«Забронювавши» таким чином поєдинок формату «плей-оф», наші земляки чекають закінчення ігор у третій групі, адже суперник стане відомий лише 1 червня. Та вже зараз зрозуміло, що цією командою, найвірогідніше, буде колектив із села Вишневе  Магдалинівського району Дніпропетровської області. Або ж прийдеться зустрінутися з «Таврією» селища Новотроїцьке Херсонської області. Так чи по-іншому, але на «Альянс» чекають серйозні спортивні випробування, після яких за сумою двох поєдинків і стане зрозумілим: чи здатен колектив «зелено-чорних» конкурувати і далі за звання чемпіона України асоціації аматорського футболу. Хочемо повідомити, що перший матч відбудеться на «Альянс-Арені» 8 червня, а гра-відповідь – на Дніпропетровщині, 12 дня першого місяця літа.

А з 26 травня вболівальники футболу мають змогу спостерігати за грою кращих команд Липоводолинщини: стартував чемпіонат району. Правда, перший тур відбувся так, як ніколи, а тому невідомо, яким буде цей «марафон» для деяких колективів. Адже «Колос» із Саїв, не вирішивши організаційних питань, на зустріч зі «Стартом» у Синівку не виїхав. Правда, саївчани  запевняють, що це тимчасове явище і в подальшому все стане на свої місця. А ось «Легіон» із районного центру на матч у Байрак з «Молодь-Альянсом» прибув вчасно. Та в своєму складі мав лише 11 футболістів, запросивши ще й трьох хлопців із Русанівки. Провівши зустріч без замін, гості добряче втомилися, а тому результат 7:1 на користь господарів став закономірністю.

Закономірним можна вважати і рахунок поєдинку в Семенівці. До «Вікторії» завітала «Україна-Ельдорадо» з Колядинця. Експеримент селекційної роботи колядинецьких керманичів футболу в кубкових баталіях продовжується і далі – в «У-Е» зібрані «вершки футбольної еліти» нашого краю. Навіть футболіст із Семенівки і той виходив, щоб здобути перемогу над своєю колишньою командою. Тож  головний претендент на чемпіонство легко нокаутував «Вікторію» з рахунком 0:6.

А ось у Московському місцевий «Метеор» добряче потрудився, щоб перемогти свого опонента. Цього року велике бажання грати в чемпіонаті Липоводолинщини проявила команда з Роменського району – «Колос» (Василівка). І саме, згідно з проведеною процедурою жеребкування, роменчанам у першому турі в суперники дістався володар кубка Липоводолинського району. Вражень у представників «Колоса» від першої гри достатньо, адже матч вони програли з рахунком 5:4. Та сільський стадіон Московського назвали «плантацією для вирощування городини усіх сортів культур». У свою чергу довелося заспокоїти «новоприбулих» нашого чемпіонату тією звісткою, що спочатку таке враження у кожного.  Потім – звикнуть, як до такого звикли усі команди, які приїздять у Московське.  А представники місцевої влади вважають такий факт нормою. І навіть вже не один рік. Тож, мабуть,  настав час сільські спортивні арени привести до відповідних вимог усюди.

Прес-служба футбольного клубу «Альянс»

Фото Миколи Клюса

Про нас Наш край

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page