На головну / ЖИТТЯ / ОПРИЛЮДНЕНО РЕЙТИНГ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ 2019-го РОКУ
ОПРИЛЮДНЕНО РЕЙТИНГ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ 2019-го РОКУ

ОПРИЛЮДНЕНО РЕЙТИНГ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ 2019-го РОКУ

Рейтинг складено інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua». До нього потрапив 231 начальний заклад Сумщини, що посіли  найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2019 року. Як повідомляє «Освіта.ua», у якості вихідних даних для укладання рейтингу були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2019-у році.

Школи в таблиці розташовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

За результатами рейтингу  лідером в області є Конотопська гімназія.

Загалом, у першій десятці рейтингу Роменська спеціалізована ЗОШ I-III ст. № 1 імені П.І.Калнишевського, Шосткинський НВК: спеціалізована школа І-ІІ ст. – ліцей, Шосткинська гімназія, Конотопська ЗОШ I-III ст. №10, Кролевецька спеціалізована школа I-III ст. № 1, Краснопільська гімназія, Зноб-Новгородський опорний заклад загальної середньої освіти I-III ст., Роменська спеціалізована ЗОШ I-III ст. № 2 імені акад. А.Ф.Йоффе і замикає десятку – Заводська ЗОШ I-III ст. Кириківської селищної ради Великописарівського району.

Потрапили до рейтингу й чотири навчальні заклади району. Відкриває другу десятку КЗ Липоводолинська спеціалізована школа I-III ст, яка знаходиться на 11 місці,  Саївський НВК: Саївська ЗОШ І-ІІІ ст. – Саївський ДНЗ – на 32-у, Беївський навчально – виховний комплекс: Беївська ЗОШ I-III ст. – Беївський ДНЗ – на 111-у, а Берестівська ЗОШ I-III ст. – на 143-у місці. 

У цілому Сумська область у рейтингу областей України за результатами зовнішнього незалежного оцінювання займає 7-е місце. Попереду Київська, Львівська, Черкаська, Харківська, Тернопільська та Полтавська області.

За матеріалами  osvita.ua

Про нас

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page