На головну / НОВИНИ / ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ РАЙОНОГО ЕТАПУ ФЕСТИВАЛЮ-ОГЛЯДУ ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ПЕДАГОГІВ-ДОШКІЛЬНИКІВ
ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ РАЙОНОГО ЕТАПУ ФЕСТИВАЛЮ-ОГЛЯДУ ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ПЕДАГОГІВ-ДОШКІЛЬНИКІВ

ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ РАЙОНОГО ЕТАПУ ФЕСТИВАЛЮ-ОГЛЯДУ ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ПЕДАГОГІВ-ДОШКІЛЬНИКІВ

Про це повідомляє сайт відділу освіти, культури, молоді та спорту Липоводолинської районної державної адміністрації https://lypovodol-osvita.gov.ua/news/07-56-24-01-05-2020/

На районному етапі конкурсу, що був організований відділом, було представлено роботи Любов Геревич з Колядинецького НВК та Світлани Валюх  із Саївського НВК у двох номінаціях: «Досвід упровадження інноваційних освітніх технологій у закладі дошкільної освіти»  та «Сучасне, доступне та розвивальне середовище в закладі дошкільної освіти». На основі представлених робіт, журі відзначило проведену педагогічними працівниками роботу щодо оновлення та вдосконалення змісту дошкільної освіти, пошуку новітніх педагогічних ідей.

Переможною, що цілком відповідає вимогам критеріїв оцінювання, визначено роботу Світлани Валюх. Презентовані нею матеріали й будуть представлені для участі в ІІ (обласному) етапі фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля» в номінації «Сучасне, доступне та розвивальне середовище в закладі дошкільної освіти».

Про нас Наш край

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page