На головну / ЖИТТЯ / ПОДОРОЖ ЗА КОРДОН ЗАМІСТЬ ВИПУСКНОГО ПРОЙШЛА ЯКНАЙКРАЩЕ
ПОДОРОЖ ЗА КОРДОН ЗАМІСТЬ ВИПУСКНОГО ПРОЙШЛА ЯКНАЙКРАЩЕ

ПОДОРОЖ ЗА КОРДОН ЗАМІСТЬ ВИПУСКНОГО ПРОЙШЛА ЯКНАЙКРАЩЕ

В Україні наближаються випускні вечори у навчальних закладах, проте, у Липоводолинській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів старшокласники та  їх батьки підійшли до цього питання неординарно: замість випускного вечора всім класом вирушили у подорож по Європі (Польща, Німеччина, Чехія).

 Звичайно ж оплачували поїздку батьки випускників, звичайно ж замовляли тур у перевіреній агенції, і звичайно ж – з ними їздили і дорослі. Але ….   для повної безпеки новоспечених туристів відповідальні батьки звернулися до Липоводолинського бюро правової допомоги з проханням проконсультувати дітей щодо правових аспектів закордонної поїздки. Для  проведення правопросвітницького заходу Липоводолинське бюро правової допомоги прибуло в учнівський колектив у повному складі. Начальник бюро, Наталія ПИЛИПЕНКО, приділила увагу культурному поводженню дітей протягом поїздки: врахуванню і повазі національних особливостей країн, що відвідуються, особливостям  дорожнього руху,  щодо паління та вживання алкогольних напоїв, щодо користування картографічними сервісами в телефонах, а також обов’язковому запису адреси найближчих  консульських установ відповідно до маршруту поїздки і т.д. Головний спеціаліст бюро Костянтин ШТАНОПРУД звернув увагу не «документальне забезпечення» поїздки дітей: наявність паспортних і проїзних документів, супровідного листа, страхового полісу,  процедуру перетину кордону тощо.

…Діти щойно повернулись додому. Подорож пройшла якнайкраще і маленька часточка зусиль співробітників бюро у цій прекрасній події також є.

Довідково:
Липоводолинське бюро правової допомоги обслуговує жителів Липоводолинського району та знаходиться за адресою:
42500, смт Липова Долина, вул. Полтавська, 17
Тел. (05452) 5-16-33, (05452) 5-15-37
email: lypovodolynske@legalaid.sm.ua

ПОДОРОЖ ЗА КОРДОН ЗАМІСТЬ ВИПУСКНОГО ПРОЙШЛА ЯКНАЙКРАЩЕ

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page