На головну / ЖИТТЯ / СИТУАЦІЯ З БЕЗРОБІТТЯМ У РАЙОНІ ЗАЛИШАЄТЬСЯ НАПРУЖЕНОЮ
СИТУАЦІЯ З БЕЗРОБІТТЯМ У РАЙОНІ ЗАЛИШАЄТЬСЯ НАПРУЖЕНОЮ

СИТУАЦІЯ З БЕЗРОБІТТЯМ У РАЙОНІ ЗАЛИШАЄТЬСЯ НАПРУЖЕНОЮ

На період карантину тимчасово зупинений особистий прийом громадян у Липоводолинській районній філії Сумського обласного центру зайнятості. У цей час фахівці обслуговують клієнтів дистанційно телефоном або засобами електронного зв’язку.

Як повідомила директор філії Любов Грицай, фахівці дистанційно здійснюють підбір відповідної роботи для безробітних, а для роботодавців – кваліфікований персонал. Від початку карантину до районної філії подали заяву про отримання статусу безробітного через скриньку, яка встановлена у філії, та через засоби електронного зв’язку 110 мешканців району. Серед осіб, які звернулися в цей період, переважна більшість перукарі, продавці-консультанти, продавці продовольчих та непродовольчих товарів,  кухарі, офіціанти, бармени, будівельники.

Попри складну ситуацію, філія виконує своє основне завдання – працевлаштування громадян. За цей період працевлаштовано 202-х безробітних за направленням служби зайнятості. Оскільки зараз сезон весняно-польових робіт, переважна більшість працевлаштованих – трактористи, водії автотранспортних засобів, підсобні робітники, робітники з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, а також охоронники.                              

Нині чисельність безробітних, зареєстрованих в Липоводолинській філії – 664 особи, що на 185 осіб більше, у порівнянні з аналогічним періодом  2019 року.

Про нас

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page