На головну / Головні новини / Відбулися перші конкурси на керівні посади в ОТГ
Відбулися перші конкурси на керівні посади в ОТГ

Відбулися перші конкурси на керівні посади в ОТГ

З 1 січня 2020 року  новостворені Липоводолинська і Синівська об’єднані територіальні громади розпочнуть працювати з новими  управлінськими  структурами виконавчої влади та за новими бюджетами. Якими будуть бюджети? Про це говорити рано, бо ще не затверджений  Верховною Радою головний фінансовий документ країни. А ось перші кадрові рішення вже є.

Нещодавно відбулися конкурси на посади керівників і відповідальних працівників у відділах Липоводолинської ОТГ. На очільника відділу освіти, молоді та спорту претендувало дві кандидатури, а переможцем конкурсу стала Юлія Шапран, яка  працює завідувачем районним методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту РДА. Одна претендентка – Алла Пожар – була на посаду начальника відділу культури та туризму. Вона й стала переможцем. Її нинішнє місце роботи – начальник відділу з управління персоналом та організаційної роботи райдержадміністрації.  Серед двох претендентів на посаду провідного спеціаліста з питань юридичного забезпечення відділу організаційно-кадрової роботи ОТГ переміг Костянтин Штанопруд, який зараз працює головним спеціалістом бюро безоплатної правової допомоги в нашому районі.

Після відповідних спеціальних перевірок, що здійснюються для осіб місцевого самоврядування, за умови їх проходження,  цих людей  буде призначено на посади.

Відбулися конкурси на різні посади спеціалістів як у Липоводолинській, так і в Синівській ОТГ. Ще ряд конкурсів оголошено.

Антоніна Копайгора

 

 

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page