На головну / ЖИТТЯ / Вийшла з друку футбольна історія-2018
Вийшла з друку футбольна історія-2018

Вийшла з друку футбольна історія-2018

Яскравий, кольоровий, ілюстрований черговий номер журналу «90 хвилин» нещодавно вийшов із друку і розповів своїм читачам про футбольну історію Липоводолинщини сезону 2018 року. 

Цей спортивний часопис видає ФК «Альянс». В опублікованому  вступному слові президент клубу Сергій Демченко підбив підсумки досягнень футбольних команд у минулорічному сезоні  і поділився планами на майбутнє не лише свого  клубу, а й колективів  району, адже він, як голова Липоводолинської районної федерації футболу, координує розвиток популярного виду спорту в усіх громадах.

А на 80-ти сторінках журналу його редактор Микола Клюс зібрав цікаві матеріали про всі   події за участю різновікових  команд клубу та футбольних колективів Липоводолинщини, майстерно описавши їх у своїх репортажах,  розповідях  та інтерв’ю, взятих у спортивних функціонерів і активістів.  Тож ФК «Альянс» продовжує історію футболу Липоводолинщини не лише своєю спортивною діяльністю, а й висвітленням на сторінках журналу, який виходить уже третій рік поспіль. Частину тиражу нового видання передано в центральну районну бібліотеку для райцентрівського закладу та сільських філій.

Про нас

Перевірте також

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Напередодні Дня добровольця мешканець села Столярове, військовослужбовець 2-го механізованого батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Анатолій …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page