На головну / Головні новини / ПЕРШІ ОСІННІ ПРИЗОВНИКИ ВИРУШИЛИ НА СТРОКОВУ СЛУЖБУ
ПЕРШІ ОСІННІ ПРИЗОВНИКИ ВИРУШИЛИ НА СТРОКОВУ СЛУЖБУ

ПЕРШІ ОСІННІ ПРИЗОВНИКИ ВИРУШИЛИ НА СТРОКОВУ СЛУЖБУ

Розпочався осінній призов на строкову службу до Збройних сил України. Сьогодні четверо юнаків-призовників, жителів нашого району, відправилися на обласний збірний пункт, звідки вже найближчими днями вирушать до учбових центрів, а після проходження відповідної підготовки – у військові частини. Це Олександр Вонок із Грабщини та жителі Липової Долини Владислав Дахно, Андрій Мазур і Валентин Гладченко.

«Мені 18 років, нещодавно я здобув фах тракториста в Синівському професійному аграрному ліцеї, – говорить Олександр Вонок. – Вирішив спочатку відслужити в армії, а потім вже починати будувати свою кар’єру. Може захочу стати військовим, якщо ні – просто матиму за плечима досвід служби. В будь-якому випадку, армія – це гарна чоловіча школа, яка правильно виховує й загартовує».

З напутніми словами до юнаків звернувся голова Липоводолинської РДА Іван Яременко. «Армія зробить із вас чоловіків та сформує характер на все подальше життя, – зауважив очільник району. – Дякую за прийняття усвідомленого рішення. Можливо, в подальшому служба в армії дасть поштовх до вибору професії військового».

Військовий комісар Станіслав Клименко вручив призовникам військові квитки, після чого, попрощавшись із рідними, хлопці організовано вирушили до міста Суми. Всього протягом жовтня-грудня поточного року до Збройних Сил України планується призвати 12 липоводолинців.

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page