На головну / Головні новини / У ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ КОРОНАВІРУС ЗАВАЖАЄ ПРОВЕСТИ СЕСІЮ РАЙОННОЇ РАДИ?
У ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ КОРОНАВІРУС ЗАВАЖАЄ ПРОВЕСТИ СЕСІЮ РАЙОННОЇ РАДИ?

У ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ КОРОНАВІРУС ЗАВАЖАЄ ПРОВЕСТИ СЕСІЮ РАЙОННОЇ РАДИ?

П.41 Регламенту роботи Липоводолинської районної ради сьомого скликання говорить: «…сесії скликаються головою ради в міру необхідності, але не менше одного разу на квартал». Тобто, вже мало б відбутися 3 сесії, та востаннє сесія райради проводилася 26 червня нинішнього року.

За цей час, звичайно, зібралося чимало питань, які потребують рішення депутатів (проєкти є на сайті районної ради).

Одне з них, як стало відомо редакції «Нашого краю», – виділення коштів для забезпечення роботи двох навчальних закладів: Колядинецького та Саївського навчально-виховних комплексів.

Наміри скликати сесію нібито й були. Видане розпорядження голови районної ради про скликання тридцять третьої сесії районної ради сьомого скликання на 28 жовтня  2020 року, навіть на сайті ради 20 жовтня відповідне оголошення розмістили. Проте сьогодні, 27 жовтня, на цьому ж сайті повідомили, що «в зв’язку із великою кількістю захворювань  депутатів районної ради, 28 жовтня 2020 року сесія Липоводолинської районної ради не відбудеться! Про дату проведення сесії буде повідомлено додатково». Невже й справді хворіє така кількість депутатів, що нікому зібратися на сесію?

У цьому році Липоводолинська районна рада припиняє свою роботу й завершальне, підсумкове засідання має відбутися, хоч Регламент роботи уже й так порушено. Питання до районної ради: коли?

У ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ КОРОНАВІРУС ЗАВАЖАЄ ПРОВЕСТИ СЕСІЮ РАЙОННОЇ РАДИ?

Про нас

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page