На головну / Головні новини / СПІВПРАЦЯ З УКРАЇНСЬКОЮ АСОЦІАЦІЄЮ МЕДІА БІЗНЕСУ ДОПОМАГАЄ ДОЛАТИ ВИКЛИКИ ВІЙНИ
СПІВПРАЦЯ З УКРАЇНСЬКОЮ АСОЦІАЦІЄЮ МЕДІА БІЗНЕСУ ДОПОМАГАЄ ДОЛАТИ ВИКЛИКИ ВІЙНИ

СПІВПРАЦЯ З УКРАЇНСЬКОЮ АСОЦІАЦІЄЮ МЕДІА БІЗНЕСУ ДОПОМАГАЄ ДОЛАТИ ВИКЛИКИ ВІЙНИ

Газета «Наш край» і сайт «Липова Долина. NEWS» продовжують надавати достовірну і об`єктивну інформацію мешканцям Липоводолинської та Синівської громад. Невеличкий редакційний колектив попри всі виклики сьогодення і фінансові труднощі, у співпраці з Українською Асоціацією Медіа Бізнесу, тримає інформаційний фронт, готуючи та публікуючи цікавий друкований і онлайн-контент.

Протягом травня 2023 року ми висвітлювали важливі теми сьогодення, зокрема, готували матеріали про розподіл бюджетів Липоводолинської і Синівської громад, розбиралися в можливих шляхах виходу з фінансової кризи комунальних підприємств селища, розповідали про результати впровадження наступного етапу медичної реформи та подальшу долю Липоводолинської лікарні. Також інформували про результати проведення аукціонів з продажу права оренди землі, щоб зробити цей процес для громади максимально прозорим.

Важливою місією медіа є розповіді про наших захисників-земляків. Протягом травня на сторінках газети та на сайті «Липова Долина. NEWS» опубліковано матеріали про Сергія Куріпку з Подільок, Анатолія Мордвяника з Саїв, Віталія Магнушевського з Липової Долини, Андрія Богдановського з Московського та непросту, емоційну сповідь Світлани Бугай – матері загиблого на війні Андрія Оленіна з Русанівки.

Вже традиційно висвітлювали щоденну клопітку працю місцевих волонтерів, які щотижня відправляють гуманітарні вантажі військовослужбовцям на різні «гарячі» напрямки фронту.

До Дня Липової Долини, який цьогоріч відзначається 4 червня, підготували спецвипуск газети «Наш край», в якому розповіли про історію селища та стрімкий розвиток громади в останні два роки.

Завдяки підтримці Української Асоціації Медіа Бізнесу ми виплатили заробітну плату за травень 2023 року. Плідна співпраця з УАМБ дозволяє відчувати впевненість у тому, що робота редакції буде стабільною і в найближчому майбутньому.

Вихід цього матеріалу став можливим завдяки фінансовій підтримці Програми з допомоги та розвитку українських медіа (Ukrainian Media Aid and Development Program), частково профінансованій Міністерством закордонних справ Швеції (Swedish Ministry for Foreign Affairs)

 

 

 

Про нас Наш край

Перевірте також

Починаючи з серпня 2024 року, вестиметься відеозапис пленарних засідань сесій Липоводолинської селищної ради

Починаючи з серпня 2024 року, вестиметься відеозапис пленарних засідань сесій Липоводолинської селищної ради

Відповідне рішення прийняли депутати на сесії 12 липня. «Пленарне засідання ради транслюється в мережі Інтернет …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page