На головну / Головні новини / У ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ОРГАНІЗУЮТЬ СУСПІЛЬНО КОРИСНІ РОБОТИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
У ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ОРГАНІЗУЮТЬ СУСПІЛЬНО КОРИСНІ РОБОТИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

У ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ОРГАНІЗУЮТЬ СУСПІЛЬНО КОРИСНІ РОБОТИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Сьогодні на засіданні виконкому Липоводолинської селищної ради було прийнято рішення про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану.

Як повідомив секретар селищної ради Ростислав Савченко, з числа безробітних, що перебувають на обліку в службі зайнятості, в Липоводолинській громаді буде створено бригаду з 10 осіб.  Вона буде займатися заготівлею твердого палива для потреб військових, оскільки є відповідні звернення від керівників військових частин про допомогу в заготівлі дров.

Громада, в свою чергу, проведе роботи з розчищення територій від чагарників. Старостам поставлено завдання визначитися з такими територіями в кожному старостинському окрузі. Дрова, заготовлені в ході суспільно-корисних робіт, також можна буде використовувати й на інші потреби громади (допомога переселенцям, для опалення соціальних установ тощо).

Для довідки:

Суспільно корисні роботи – це види тимчасової трудової діяльності, що провадяться для виконання робіт оборонного характеру, ліквідації надзвичайних ситуацій, що виникли в період воєнного стану, задоволення потреб Збройних Сил, інших військових формувань і сил цивільного захисту тощо.

Суспільно корисні роботи будуть фінансуватися виключно за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

 

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page