На головну / Головні новини / У ПАНАСІВСЬКОМУ ДИТСАДКУ «СОНЕЧКО» З НЕТЕРПІННЯМ ЧЕКАЮТЬ ВИХОВАНЦІВ
У ПАНАСІВСЬКОМУ ДИТСАДКУ «СОНЕЧКО» З НЕТЕРПІННЯМ ЧЕКАЮТЬ ВИХОВАНЦІВ

У ПАНАСІВСЬКОМУ ДИТСАДКУ «СОНЕЧКО» З НЕТЕРПІННЯМ ЧЕКАЮТЬ ВИХОВАНЦІВ

 У Панасівці, як і в інших населених пунктах Липоводолинської громади, заклад дошкільної освіти з початку війни працює в дистанційному форматі. У «Сонечку» наразі зареєстровано 13 вихованців. Семеро працівників з нетерпінням чекають моменту, коли  стіни їхнього закладу знову наповняться дитячими голосами.

– Влітку ми проводили опитування серед батьків вихованців щодо форми освітнього процесу, – розповідає завідувачка Тетяна Анатоліївна Ковінько. – Так як у дитсадку немає належного укриття, більшість проголосували за дистанційний формат. Тож наразі спілкування вихователів з батьками й дітками відбувається онлайн. Створено групи в соцмережах, через які й співпрацюємо з батьками: скидаємо завдання, консультації тощо. У всіх нас одне бажання – хоч би в Україні скоріше настав мир і наша перемога. Дуже скучили за дітьми. Наші вихованці вже так попідростали, знаємо, що просяться в садочок. Перед цим ковід заважав нормальному освітньому процесу, тепер війна. Важко без дітей. Не вистачає їхньої енергетики, усмішок.

За словами завідувачки, працівники закладу певний час були на простої, у відпустках. У серпні готували приміщення, робили невеличкий косметичний ремонт. Наразі вони підтримують у порядку територію й із нетерпінням чекають вихованців.

Фото – з архіву офіційного сайту закладу.

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

У дитячій бібліотеці-філії створюють безбар`єрне середовище

Сьогодні перед українськими бібліотеками стоїть завдання створення безбар’єрного середовища, щоб заклади були доступними для всіх …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page