На головну / Головні новини / Держава врегулює проблемні питання у сфері централізованого постачання теплової енергії та гарячої води
Держава врегулює проблемні питання у сфері централізованого постачання теплової енергії та гарячої води

Держава врегулює проблемні питання у сфері централізованого постачання теплової енергії та гарячої води

9 лютого між Кабінетом Міністрів України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, НАК «Нафтогаз України» і мерами українських міст підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та гарячої води. 

«З ініціативи Президента України Володимира Зеленського підписано Меморандум для врегулювання проблемних питань у постачанні тепла та гарячої води українцям. Підписання зазначеного документа забезпечить нормальне проходження цього опалювального сезону та підготовку до наступного, – зазначив голова Роменської райдержадміністрації Денис Ващенко. – Дуже важливо, що досягнуто цього компромісу незалежно від поглядів та партійної приналежності».

Уряд гарантує, що фінансування компенсацій для підприємств теплопостачання не перекладатимуться на органи місцевого самоврядування.

НАК «Нафтогаз України» розробить та запровадить до 1 вересня 2021 року довгострокові цінові пропозиції для забезпечення сталого рівня цін на природний газ для підприємств теплопостачання. Це дозволить уникнути цінових коливань протягом опалювального сезону 2021-2022 років.

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page