На головну / Головні новини / НА СЕСІЇ СИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДЕПУТАТИ РОЗПОДІЛИЛИ ВІЛЬНИЙ ЗАЛИШОК
ЯК СПРАЦЮВАЛИ ГЕНДЕРНІ КВОТИ НА МИНУЛОРІЧНИХ МІСЦЕВИХ ВИБОРАХ У ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ І СИНІВСЬКІЙ ГРОМАДАХ

НА СЕСІЇ СИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДЕПУТАТИ РОЗПОДІЛИЛИ ВІЛЬНИЙ ЗАЛИШОК

19 лютого відбулося пленарне засідання сесії Синівської сільської ради. Його порядок денний включав 78 питань. Закцентуємо увагу на найголовніших із них.

Один із пунктів порядку денного – розподіл залишку коштів бюджету 2020 року. На 1.01.2021 р. він  склав 2482000 гривень. Куди ж депутати спрямували ці кошти – читайте в «Нашому краї» 5 березня.

Під час засідання сесії депутати затвердили Програму підтримки та розвитку КНП «Липоводолинський центр первинної медико–санітарної допомоги» на 2021 рік. Нею передбачається виділення 419 тис. грн на покращення первинної медичної допомоги населенню Синівської ОТГ та поліпшення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров`я первинного рівня громади.

Ще один прийнятий під час сесії документ – Програма розвитку фізичної культури та спорту Синівської сільської ради на 2021 рік. 100 тис. грн із бюджету ОТГ буде виділено на проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в населених пунктах громади.

На сесії депутати  прийняли в комунальну власність Синівської сільської територіальної громади з державної власності другий транш земельних ділянок сільськогосподарського призначення площею 272 га.

А от ставати співзасновником міськрайонної радіостудії «Ромен» (як це пропонувала громадам Роменська районна рада) Синівська сільська рада відмовилася. Оскільки населені пункти громади знаходяться у віддаленості від нового районного центру й сюди не доходять радіосигнали студії, розглядати це питання як керівництво громади, так і депутати вважають недоцільним.

 

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page