На головну / НОВИНИ / НОВИХ КЕРІВНИКІВ У СИНІВЦІ ВИЗНАЧИЛА КОНКУРСНА КОМІСІЯ
НОВИХ КЕРІВНИКІВ У СИНІВЦІ ВИЗНАЧИЛА КОНКУРСНА КОМІСІЯ

НОВИХ КЕРІВНИКІВ У СИНІВЦІ ВИЗНАЧИЛА КОНКУРСНА КОМІСІЯ

В обєднаних територіальних громадах продовжують укомплектовувати керівні посади управлінь та відділів. Нещодавно відбулися конкурси на заміщення вакансій у Синівці.

Бажаючих отримати керівні посади виявилося немало. Так, на посаду начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг» Синівської сільської ради документи подали чотири претенденти: виконуюча обов’язки начальника ЦНАПу Валентина Лепська, завідувачка Синівським дитсадком Людмила Лепська, завідувачка Підставським дитсадком Наталія Статива і заступник голови Липоводолинської райдержадміністрації Володимир Грицай. За підсумками конкурсних випробувань комісія рекомендувала на цю посаду Володимира Грицая.

Відбувся конкурс і на посаду керівника  новоствореного відділу соціального забезпечення Синівської сільради. В ньому взяли участь колишні в.о. Лучанського старости Лариса Тесленко  та директор Підставської школи Михайло Супрун, який і виграв конкурс.

На посаду керівника служби у справах дітей та сім’ї комісія рекомендувала Діану Герман, яка була єдиним претендентом, а до цього працювала спеціалістом у цій службі.

 Конкурс на посаду бухгалтера відділу фінансово-господарського забезпечення не відбувся, бо ніхто не подав документи. Отже, конкурсна комісія визначила переможців, але керівниками структурних підрозділів вони ще не стали, бо остаточне слово для їх призначення має сказати Синівський сільський голова Олег Тихоненко.

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Столярівці продовжують допомогати Збройним Силам України

Черговий збір коштів на волонтерські потреби провели мешканці села Столярове. «Завдяки усім небайдужим, хто долучився …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page