На головну / Головні новини / ПРОДОВЖУЄМО ТРИМАТИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ФРОНТ
ПРОДОВЖУЄМО ТРИМАТИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ФРОНТ

ПРОДОВЖУЄМО ТРИМАТИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ФРОНТ

Газета «Наш край» є чи не єдиним джерелом достовірного контенту на території Липоводолинської та Синівської громад. Тож працівники редакції  продовжують щоденно надавати унікальну, важливу і об`єктивну інформацію для місцевих мешканців як на сторінках друкованого видання, так і на сайті «Липова Долина. NEWS».

У березні 2023 року ми порушували важливі теми, які стосувалися соціальних виплат. Газета розповідала про можливості для військовослужбовців та членів їхніх родин отримати фінансову допомогу з місцевого бюджету, розбиралася в деталях зростання пенсійних виплат, пояснювала нюанси встановлення статусу члена сім`ї загиблого захисника тощо.

З початку повномасштабної війни її учасниками стали понад 500 липоводолинців. Важливою місією медіа є розповіді про наших захисників-земляків. Протягом березня на сторінках газети опубліковано матеріали про мешканців Липової Долини Олену Клімчук і Олександра Коренєва, які зараз захищають Україну на гарячих напрямках, а також нарис про загиблого колядинчанина Олексія Мальцева.

Вже традиційно розповідали і про щоденну клопітку працю місцевих волонтерів, які регулярно відправляють гуманітарні вантажі військовослужбовцям на різні напрямки. Також готували й публікували матеріали, які висвітлювали діяльність органів місцевого самоврядування, галузей освіти, культури, спорту.

Ми продовжуємо тримати інформаційний фронт. Про результативність нашої діяльності свідчить зростання тиражу газети на 50 екземплярів у ІІ кварталі 2023 року.

Завдяки постійній підтримці Української Асоціації Медіа Бізнесу відчуваємо впевненість у стабільній роботі редакції і в найближчому майбутньому.

ПРОДОВЖУЄМО ТРИМАТИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ФРОНТ

ПРОДОВЖУЄМО ТРИМАТИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ФРОНТ

Про нас Наш край

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page