На головну / НОВИНИ / «Суїцид: причини та наслідки»
«Суїцид: причини та наслідки»

«Суїцид: причини та наслідки»

     Такою була тема виховного заходу, який провів персонал Роменського районного сектору №1 філії ДУ «Центр пробації» в Сумської області для осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням.

       Розпочато захід притчею про важливість та цінність життя. Після чого провідний інспектор районного сектору з питань пробації  Людмила Лаврик підвела присутніх до обговорення цієї теми, щоб разом визначити основні причини вчинення суїцидів. На ситуаційних прикладах присутні шукали шляхи виходу з кризових ситуацій, навчалися розпізнавати  в поведінці людей суїцидальну поведінку та надавати першу допомогу, проявляючи до них  розуміння, підтримку та доброту. 

Як розповіла Людмила Лаврик, проведений захід дав можливість суб’єктам пробації розширити свої знання  про причини, ознаки та характер  суїциду.  Задуматися і оцінити сутність свого життя. І, як зазначив один із засуджених: «Щоб навмисно позбавити себе життя, треба спершу запитати себе: «Чи ти на цій Землі завершив всі свої справи? Ти впевнений, що зробив все, що зміг зробити?  Хіба для цього мені дароване життя?»

Про нас Наш край

Перевірте також

Аліна Бурик і Анна Кошарна – серед учнівської еліти України

Аліна Бурик і Анна Кошарна – серед учнівської еліти України

Добіг кінця IV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад, на якому гідно виступили юні представниці Синівської громади. …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page