На головну / НОВИНИ / ХОЧ ІНШИМ ДОЗВОЛЕНО, РИНОК У ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ НЕ ПРАЦЮВАТИМЕ
В Липоводолинській громаді дозволена торгівля тільки аптекам, продуктовим магазинам та АЗС

ХОЧ ІНШИМ ДОЗВОЛЕНО, РИНОК У ЛИПОВІЙ ДОЛИНІ НЕ ПРАЦЮВАТИМЕ

На сайті Міністерства охорони здоров’я оприлюднена постанова за підписом заступника міністра охорони здоров’я, головного державного санітарного лікаря Віктора Ляшка, де вказані умови, за яких продуктові ринки можуть працювати під час карантину. 

В постанові записано: «Органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування з метою протидії поширенню коронавірусу (COVID-19) при здійсненні торгівлі на ринках забезпечити можливість функціонування ринків лише за дотримання наступних умов: 1) зареєстрований оператор ринку харчових продуктів…».  Далі є інші умови, але стосовно ринку в Липовій Долині про них і згадувати не потрібно. Вистачить лише першого пункту, відповідно до якого працювати може лише зареєстрований оператор ринку харчових продуктів. У нас такого немає.

Отже,  значне збільшення кількості покупців у магазинах на територій та поблизу ринкової площі в Липовій Долині в першій половині п’ятниці, можна сказати, не виправдане. Якщо хтось їде чи йде зробити покупки з розрахунком на приїжджих продавців, то таких на період карантину точно не буде. Тож не варто ризикувати своїм здоров’ям,  вирушаючи туди, де є багато людей, щоб ще й постояти в черзі. 

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

На стіні Колядинецького ліцею з`явилась меморіальна дошка на честь полеглого на війні земляка

В Колядинецькому ліцеї  урочисто відкрито меморіальну дошку Володимиру Олексійовичу ПЕДИЧУ – колишньому учневі закладу, Герою, …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page