На головну / Головні новини / НЕ СПІШІТЬ ІТИ В ЛІКАРНЮ. СПОЧАТКУ ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ
НЕ СПІШІТЬ ІТИ В ЛІКАРНЮ. СПОЧАТКУ ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ

НЕ СПІШІТЬ ІТИ В ЛІКАРНЮ. СПОЧАТКУ ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ

У зв’язку з карантинними заходами останніми днями зменшилася кількість людей, які приходять на прийом до сімейних лікарів. Про це редакції розповіла  головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Віталіна Олійник.

Пацієнти дослухалися до рекомендацій медиків і припинили свої планові відвідування лікарні. Перш, ніж прийти в медичний заклад, телефонують до свого сімейного лікаря. Як результат, у багатьох випадках одержують рекомендації та призначення.  В деяких випадках сімейні лікарі виїжджають до хворих додому.

В так званих гострих станах хворих приймають сімейні лікарі в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини. Але перш, ніж потрапити в кабінет лікаря, пацієнта розпитають про стан його здоров’я в реєстратурі. Якщо в людини виявляться ознаки гострого респіраторного захворювання і підвищена температура, його направляють у черговий кабінет.

Така організація роботи, як кажуть, прижилася в Липоводолинському центрі ПМСД і дає позитивні результати в умовах карантину. Людям у багатьох випадках не потрібно йти чи їхати в медичний заклад. Навіть відкрити лікарняний за певних обставин можна без відвідування лікарні. Це питання сімейний лікар вирішує в індивідуальному порядку.

Отже, коли захворіли, не спішіть іти в лікарню. Спочатку зателефонуйте до свого сімейного лікаря. Разом із ним зможете вирішити, як діяти в кожній конкретній ситуації.

Нагадуємо номери телефонів, за якими можна звертатися до Липоводолинського Центру первинної медико-санітарної допомоги:

05452-5-14-98 – приймальня;

05452-5-17-01 – реєстратура;

0961724602 – реєстратура;

0669400420 – реєстратура;

0669400414 – черговий лікар;

0973514736 – черговий лікар.

 

 

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Напередодні Дня добровольця мешканець села Столярове, військовослужбовець 2-го механізованого батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Анатолій …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page