На головну / ЛЮДИ / ПІДТРИМКА ЗАРАДИ РОБОТИ НА СЕБЕ

ПІДТРИМКА ЗАРАДИ РОБОТИ НА СЕБЕ

Матеріальну допомогу отримав уже четвертий житель Синівської ОТГ від «Професійної ліги соціальних працівників Сумщини».

Співробітництво  із цією громадською організацією в Синівській сільській раді започаткував на той час  її голова Олег Тихоненко. Відтоді троє мешканців Синівки отримали матеріальну допомогу на розвиток власної справи чи професійних навичок у трудовій діяльності. В основному це люди, пов’язані із трудовою міграцією.

Нещодавно ще один представник Синівської ОТГ одержав допомогу від «Професійної ліги соціальних працівників Сумщини». Молодому жителю села Подільки Сергію Палаженку днями в обласному центрі вручено деревообробний верстат вартістю 8700 гривень.

Сергій – професійний будівельник. Зараз він працює на спорудженні медичної амбулаторії в Синівці. Але це – тимчасова робота. Постійної для будівельників у селі немає. Тому молодий чоловік змушений  їздити на заробітки і в українські міста, й за кордон. Хотілося б йому, звичайно,  мати роботу недалеко від дому, від сім’ї, в якій разом із дружиною виховують двох маленьких доньок. Можливо, новий верстат стане початком і нової самостійної справи для Сергія. А у власному господарстві так точно пригодиться.

– Я вдячний громадській організації за таку допомогу, і Олегу Івановичу Тихоненку, який порадив мені звернутися туди і посприяв у всьому, – говорить Сергій Палаженко.

Про нас Антоніна Копайгора

Перевірте також

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Молодший сержант Анатолій Даценко: «Пішов воювати, щоб ворог не дійшов до дому моїх батьків, до рідного Столярового…»

Напередодні Дня добровольця мешканець села Столярове, військовослужбовець 2-го механізованого батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Анатолій …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page