На головну / Головні новини / Юні борці випробували свої сили на турнірі з вільної боротьби
Юні борці випробували свої сили на турнірі з вільної боротьби

Юні борці випробували свої сили на турнірі з вільної боротьби

27 квітня в приміщенні Липоводолинської ДЮСШ відбувся відкритий турнір селища Липова Долина з вільної боротьби. У змаганнях взяли участь 80 юних спортсменів з Липової Долини, Ромнів, Недригайлова, а також Вертіївки та Срібного (Чернігівська область).

Як розповів тренер липоводолинської команди Денис Васюта, турнір відкрили вшануванням пам’яті полеглих на війні Героїв та спільним виконанням Гімну України всіма учасниками змагань. А далі розпочались поєдинки в різних вагових категоріях, в яких визначилися переможці. «Золоті», «срібні» й «бронзові» призери отримали медалі й грамоти, а команди – солодкі гостинці від організаторів турніру.

– Для більшості борців і борчинь це були перші змагання, під час яких кожен зміг проявити свої здібності, – відзначає тренер. – Дякуємо Збройним Силам України за мирне небо і можливість робити наших дітей сильними, адже вони – наше майбутнє.

 

Про нас Наш край

Перевірте також

Місця для внутрішньо переміщених осіб: чи готові в громадах надавати житло?    

Місця для внутрішньо переміщених осіб: чи готові в громадах надавати житло?    

Постійні обстріли прикордоння Сумщини, інших прифронтових територій змушують людей  залишити свої рідні домівки, нажите майно  …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page