На головну / Головні новини / Липоводолинська лікарня надаватиме нові платні медичні послуги
Липоводолинська лікарня надаватиме нові платні медичні послуги

Липоводолинська лікарня надаватиме нові платні медичні послуги

6 березня депутати Липоводолинської селищної ради затвердили тарифи на окремі платні медичні послуги, які можуть надаватися КНП «Липоводолинська лікарня» з 11 березня 2024 року.

Як пояснила редакції в.о. директора закладу Яна Ткаченко, це перш за все дві нові платні послуги, які не були доступні раніше.

Перша – «Перевезення спецтранспортом». Якщо хтось із мешканців громад не має можливості самостійно дістатися до закладу охорони здоров’я, з нього додому або до іншого закладу і їм потрібне перевезення спеціальним автомобілем із лікарським або сестринським супроводом, то в КНП “Липоводолинська лікарня” тепер можна замовити таку послугу. Її вартість становить 114 грн за 10 км шляху.

Друга – «Перебування у палаті». Бувають випадки, коли немічний хворий закінчив курс лікування, пробув всі максимальні терміни в лікарні, але все ще потребує тривалого догляду. При цьому його рідні не завжди мають можливість забрати хворого додому, доглядати за ним через зайнятість на роботі тощо. Липоводолинська лікарня пропонує послугу тривалого догляду (з наданням памперсів, пелюшок, медикаментів, перев`язок тощо). Пацієнт перебуватиме в терапевтичному або паліативному відділенні. Вартість такої послуги – 359 грн за добу.

Також Липоводолинська лікарня додає 5 послуг біохімічного аналізу крові, які закладом раніше не надавалися, зокрема біохімічний аналіз крові на тиреотропний гормон (ТТГ) та біохімічний аналіз крові на глікозильований гемоглобін.

 

Про нас Наш край

Перевірте також

Ветеран ЗСУ Ігор Сабадаш займається фермерством і розвиває екотуризм

Ветеран ЗСУ Ігор Сабадаш займається фермерством і розвиває екотуризм

Знайомство з фермером Ігорем Сабадашем відбулось на його екоранчо в селі Мшана на Львівщині.  42-річний …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page