На головну / Головні новини / ВОЛОНТЕРКА З ПОБИВАНКИ ОСВОЇЛА ПОШИТТЯ МАСКУВАЛЬНИХ ПЛАЩ-НАКИДОК
ВОЛОНТЕРКА З ПОБИВАНКИ ОСВОЇЛА ПОШИТТЯ МАСКУВАЛЬНИХ ПЛАЩ-НАКИДОК

ВОЛОНТЕРКА З ПОБИВАНКИ ОСВОЇЛА ПОШИТТЯ МАСКУВАЛЬНИХ ПЛАЩ-НАКИДОК

На сторінках «Нашого краю» ми вже розповідали про Катерину Миколаївну Онопрійчу, яка з перших днів повномасштабної війни невтомно плете маскувальні сітки, виготовляє «кікімори» й інші захисні вироби для наших військових. В останні місяці жінка освоїла й пошиття маскувальних плащ-накидок.

– Почався сезон дощів і вітрів, коли хлопцям потрібен додатковий захист від негоди, – каже пенсіонерка. – Я сконструювала просту, легеньку плащ-накидку, яка займає зовсім небагато місця й поміщається в маленьку сумку. Вже пошила багато таких плащ-накидок, які через волонтерів і особисто передала до військових частин нашим землякам.

Нещодавно Катерина Онопрійча зустрілася з мешканцем Липової Долини, військовослужбовцем, старшим сержантом Іваном Недосипом, який несе службу на 5-й прикордонній заставі. Жінка передала захиснику і його товаришам 10 плащ-накидок, маскувальні накладки на шоломи та смачні побиванські яблука.

– Передам ці подарунки від Катерини Миколаївни нашим захисникам-липоводолинцям, які перебувають на Сумському прикордонні, – каже Іван Недосип. – Хлопці завжди раді навіть маленькій вісточці з дому.

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

Сімейний бізнес - надійне партнерство: подружжя зі Львова переїхало в село, варить крафтові сири і популяризує галицьку ружу

Сімейний бізнес – надійне партнерство: подружжя зі Львова переїхало в село, варить крафтові сири і популяризує галицьку ружу

Історія крафтової сироварні розпочалася тоді, коли у двох молодих людей, які мешкали у Львові, з`явилася …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page