На головну / ВІЙНА / ВОЛОНТЕРСЬКА ДОПОМОГА НАПЕРЕДОДНІ НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИХ СВЯТ – ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ
ВОЛОНТЕРСЬКА ДОПОМОГА НАПЕРЕДОДНІ НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИХ СВЯТ – ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ

ВОЛОНТЕРСЬКА ДОПОМОГА НАПЕРЕДОДНІ НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИХ СВЯТ – ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ

Протягом грудня липоводолинські волонтери значно активізували свою роботу. Всі зусилля вони спрямували на те, щоб у різдвяно-новорічні свята підняти настрій та подарувати приємні емоції нашим захисникам, які у важкій боротьбі, в несприятливих погодних умовах тримають фронт, знищують ворогів і зберігають українську незалежність.

На справжній флешмоб перетворилась ініціатива липоводолинського «Оберегу» з підготовки для наших захисників «Коробочок добра». Родинами, класами, в індивідуальному порядку люди різного віку й роду занять ретельно готували сюрпризи для військовослужбовців ЗСУ. Всього було зібрано більше 600 таких коробок. Разом із іншим гуманітарним вантажем (маскувальні сітки, кікімори, нашоломники, смаколики тощо) липоводолинські волонтери напередодні Нового року доставили їх на донецький, харківський і сумський напрямки фронту.

Щоб підняти імунітет наших захисників, працівники Липоводолинської публічної бібліотеки підготували першу партію вітамінної суміші з меду, лимонів та імбиру. Долучилися до збору інгредієнтів для «вітамінної бомби» й інші жителі громади, а переробила й пофасувала зібране мешканка Липової Долини Валентина Касьяненко – всього 155 баночок та судочків!

Як завжди, трудилися без перепочинку й яганівські «бджілки». Завчасно було оголошено про збір тушок птиці для подальшого копчення серед мешканців старостату. Результат не забарився – до Різдва односельці передали 92 штуки птиці, і це не кінець. Замість печива волонтерки цього разу спекли 13 тортів і 26 піц, які в хлопців «нарозхват». Дякуючи родинам Лущан і Гаркавих, які надали мед, волонтери виготовили 6 кг вітамінної суміші. Крім того, учасники художньої самодіяльності Яганівського будинку культури заколядували односельцям та спільними зусиллями задонатили на Збройні сили України 25 тисяч гривень.

А ще з-під невтомних рук мешканок Русанівки, Панасівки, Яганівки, Липової Долини, інших населених пунктів вже «вийшли» сотні, а може, й тисячі пар теплих шкарпеток. Вони також поїхали на фронт і зігріватимуть наших воїнів у найсильніші морози.

Про нас Юлія Міщенко

Журналістка газети "Наш край" і сайту "Липова Долина.NEWS"

Перевірте також

Аліна Бурик і Анна Кошарна – серед учнівської еліти України

Аліна Бурик і Анна Кошарна – серед учнівської еліти України

Добіг кінця IV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад, на якому гідно виступили юні представниці Синівської громади. …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page