На головну / ЖИТТЯ / ЛИПОВОДОЛИНЦІВ ЗАКЛИКАЮТЬ ЗАЛИШАТИСЯ НА ПРОВОДИ ВДОМА
ЛИПОВОДОЛИНЦІВ ЗАКЛИКАЮТЬ ЗАЛИШАТИСЯ НА ПРОВОДИ ВДОМА

ЛИПОВОДОЛИНЦІВ ЗАКЛИКАЮТЬ ЗАЛИШАТИСЯ НА ПРОВОДИ ВДОМА

Голова Липоводолинської райдержадміністрації Іван Яременко закликав жителів району дотримуватися карантинних заходів та залишатися вдома на “проводи”. Звернення опубліковане на офіційному сайті райдержадміністрації.

У ньому говориться:

Шановні липоводолинці!

За довгі роки у нас склалася традиція – відвідувати могили рідних під час поминальної неділі після Великодня. Цього року через поширення епідемії коронавірусу та карантинні обмеження будь-які додаткові контакти з людьми можуть бути для нас небезпечними.
Вдячний всім тим, хто дослухався до наших прохань та рекомендацій на Великдень, і святкував у колі найближчих людей. Я сподіваюся на ваше розуміння й надалі. 
Районною комісією ТЕБ і НС прийняте рішення про заборону відвідування громадських кладовищ, місць окремих поховань у традиційні після Великодні поминальні дні. 
Проведення обрядів поховань дозволяється із дотриманням заходів особистої безпеки.
Заходи, які здійснюються на території області, району абсолютно відповідають європейській практиці. До того ж, вони значно пом’якшені, якщо порівняти з деякими країнами, де повністю заборонили діяльність релігійних організацій.
Суть поминання  це молитва, тож згадаймо про тих, кого вже немає поруч у наших з вами домівках! Подумки молитвою згадайте всіх тих, хто зараз не з нами, від того їх пам’ять залишатиметься світлою.
Відвідати ж могили померлих рідних можна й після карантину: незабаром буде Троїцька поминальна субота 6 червня. 
Дякую всім за відповідальне ставлення і розуміння, адже лише разом ми подолаємо коронавірус і вийдемо з карантину більш згуртованими та сильними”.

Про нас Наш край

Перевірте також

Ветеран ЗСУ Ігор Сабадаш займається фермерством і розвиває екотуризм

Ветеран ЗСУ Ігор Сабадаш займається фермерством і розвиває екотуризм

Знайомство з фермером Ігорем Сабадашем відбулось на його екоранчо в селі Мшана на Львівщині.  42-річний …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page