На головну / ЖИТТЯ / КОМАНДИ ВАЛЮХІВ, КЛЮСІВ І КАРПЦІВ ЗМАГАЛИСЯ В ТУРНІРІ З МІНІ-ФУТБОЛУ
КОМАНДИ ВАЛЮХІВ, КЛЮСІВ І КАРПЦІВ  ЗМАГАЛИСЯ В ТУРНІРІ З МІНІ-ФУТБОЛУ

КОМАНДИ ВАЛЮХІВ, КЛЮСІВ І КАРПЦІВ ЗМАГАЛИСЯ В ТУРНІРІ З МІНІ-ФУТБОЛУ

За багаторічною традицією в хуторі Карпці Саївської сільської ради проводиться «Кубок Карпців з міні-футболу». На жаль, у минулому році ми не змогли зібратися в силу певних обставин. В цьому році матінка-природа теж підготувала сюрприз у вигляді рясних дощів. Але всі учасники, задіяні в цьому спортивному святі, не бажали чекати ще рік. І тому колегіально було прийнято рішення провести цей захід 4 травня на території спортивного майданчика Саївського НВК. Керівництво навчального закладу пішло нам назустріч і виділило приміщення, щоб було де перевдягнутися спортсменам та, у разі необхідності, сховатися від дощу.  

КОМАНДИ ВАЛЮХІВ, КЛЮСІВ І КАРПЦІВ  ЗМАГАЛИСЯ В ТУРНІРІ З МІНІ-ФУТБОЛУ
Учасники турніру

Поле для гри учасники турніру швидко підготували спільними зусиллями, благо роботи було мало. Провели жеребкування, і – до гри! Участь у змаганнях узяли три команди: колективи з прізвищами Карпець, Клюс та Валюх.

У першому матчі зійшлися молодіжна команда прізвища Валюх та команда, змішана з молодості та досвіду, – прізвища Клюс. Валюхи зразу повели гру, оскільки були молодші та спритніші, що засвідчив рахунок 2:0 на початку гри, але досвідчені бійці Клюсів, завдяки гарному голу в дев’ятку від Євгенія Фрунта, додали інтриги матчу. Проте остаточний рахунок – 3:1, на користь Валюхів.

У другій грі більш досвідчена, середнього віку команда прізвища Карпець гідно відбивала атаки молодих Валюхів, але все ж отримала гол. Зібравшись всіма силами, Карпці змогли зрівняти рахунок завдяки капітану команди.

КОМАНДИ ВАЛЮХІВ, КЛЮСІВ І КАРПЦІВ  ЗМАГАЛИСЯ В ТУРНІРІ З МІНІ-ФУТБОЛУ
Момент матчу між командами Валюхів та Карпців

Такий перебіг гри вмотивував команду Клюсів на гострий матч з колективом Карпців, які тільки на початку другого тайму розпечатали надійних захист Клюсів. Нічия не влаштовувала жодну з команд: оскільки ігри відбувалися по коловій системі, тож обом колективам була потрібна перемога з великим рахунком. Карпцям – для перемоги, а Клюсам – для другого місця в турнірі. Тож Карпці кинулися вперед, а Клюси впіймали їх на контргрі і відквитали один гол. А потім уже була нервова кінцівка, слизький газон добавив видовищності, а багаторічний досвід таких гравців як Іван Крупський та Володимир Фрунт вилились в переможний гол команди прізвища Клюс.

У такій безкомпромісній боротьбі й визначились переможці турніру Валюхи, друге місце – за Клюсами, третє здобули Карпці. Переможцю був вручений перехідний кубок-красень, командам – пам’ятні грамоти. Відзнаки отримали й окремі учасники: наймолодший гравець – Арсеній Карпець, найстарший – Іван Крупський, кращий воротар – Олександр Сай, кращий захисник – Євгеній Фрунт, кращий нападаючий – Сергій Мельник.

КОМАНДИ ВАЛЮХІВ, КЛЮСІВ І КАРПЦІВ  ЗМАГАЛИСЯ В ТУРНІРІ З МІНІ-ФУТБОЛУ
Капітан команди Валюхів Руслан Валюх

Всі учасники турніру покидали спортивний майданчик з посмішками, осяяні сонячним промінням, яке пробилось поміж хмар, немовби подаючи знак, що потрібно збиратись кожного року, незважаючи ні на що, і шанувати свою батьківщину – хутір Карпці!

Сергій КАРПЕЦЬ,

учасник турніру

Про нас Наш край

Перевірте також

Ветеран ЗСУ Ігор Сабадаш займається фермерством і розвиває екотуризм

Ветеран ЗСУ Ігор Сабадаш займається фермерством і розвиває екотуризм

Знайомство з фермером Ігорем Сабадашем відбулось на його екоранчо в селі Мшана на Львівщині.  42-річний …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page