На головну / Головні новини / У 2024-му збудують нові водопроводи і реконструюють очисні споруди?
У 2024-му збудують нові водопроводи і реконструюють очисні споруди?

У 2024-му збудують нові водопроводи і реконструюють очисні споруди?

Як ми повідомляли раніше, Сумська облдержадміністрація і ПАТ “Укрнафта» підписали договір про співпрацю, згідно із яким нафтовидобувне підприємство зобов’язалося протягом поточного року  профінансувати 24 проєкти у 9 громадах області. У Липоводолинській ТГ за кошти «Укрнафти» планується провести капітальний ремонт очисних споруд і збудувати нові водогони у селищі Липова Долина і селі Кімличка.

Та щоб втілити проекти в життя, громада перш за все повинна виготовити проєктно-кошторисну документацію на ці об’єкти. Тож 15 лютого на сесії Липоводолинської селищної ради було прийнято рішення «Про розроблення проектно-кошторисних документацій».

В документі, зокрема, йдеться про таке: «Розробити проектно-кошторисні документації: 1.1. «Реконструкція очисних споруд по вулиці Загорянка в селищі Липова Долина Роменського району Сумської області»; 1.2. «Нове будівництво водопроводу по вулиці Лісовій, провулку 1-му Оболоньської, вулиці Басарабка в селищі Липова Долина Роменського району Сумської області»; 1.3. «Нове будівництво водопроводу по вулиці Миру, вулиці Дружби, вулиці Майданна, вулиці Сонячна в селі Кімличка Роменського району Сумської області».

Фінансування робіт з виготовлення зазначених проектно-кошторисних документацій здійснюватиметься за рахунок коштів бюджету селищної територіальної громади.

 

 

 

 

Про нас Наш край

Перевірте також

Аліна Бурик і Анна Кошарна – серед учнівської еліти України

Аліна Бурик і Анна Кошарна – серед учнівської еліти України

Добіг кінця IV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад, на якому гідно виступили юні представниці Синівської громади. …

Залишити відповідь

You cannot copy content of this page